Tarih: 05.11.2017 15:32

YAŞLI ADAMA EVLİLİK TUZAĞI

Facebook Twitter Linked-in

Bursa İnegöl´de yaşlı bir adam evlilik vaadiyle kendisini dolandırmaya çalıştığını iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu. Jandarma operasyonu ile gözaltına alınan şahıslar dolandırıcılık suçlaması ile tutuklandı.

Bugüne kadar hiç evlenmeyen 60 yaşındaki H.Ç., eski tanıdığı 50 yaşındaki S.Ç.´den evlenme konusunda yardım istedi. S.Ç. İstanbul´da ikamet eden 45 yaşındaki R.Ü. isimli bekar bir kadını kendisi ile tanıştırıp evlendirebileceğini söyledi.

Yaşlı adamla evlenmeyi kabul ederek İstanbul´dan İnegöl´e gelen R.Ü. yapacağı masraflar için kendisinden bir miktar para talep etmesi üzerine H.Ç. durumdan şüphelenerek, İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığına giderek şikayetçi oldu.

İhbar üzerine İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat ekibi harekete geçti. Ekipler yaşlı adamdan şahıslara istedikleri parayı vermek üzere evine çağırmasını isteyerek evde saklanıp beklemeye başladı.

Para almak için eve gelen şüpheliler ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Jandarma Komutanlığında ifadeleri alınan zanlılar adliyeye sevk edilmelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


/kanal16haber.com/2017-11/5/153552775b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —