YAVUZ UĞURDAĞ ADAY ADAYLIĞINA MÜRACAAT ETTİ

ADAYLIK MÜRACAATI GÖVDE GÖSTERİSİNE DÖNÜŞTÜ

YAVUZ UĞURDAĞ ADAY ADAYLIĞINA MÜRACAAT ETTİ
12.12.2008 23:56:51 0

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi partilerde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde yaşanan sürpriz gelişmeyle Ak Parti eski yönetim kurulu üyesi Yavuz Uğurdağ televizyonumuzda Genel Yayın yönetmenimiz Hasan Özdemir’in stüdyo konuğu olarak İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklamıştı.

 

İnegöl Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Yavuz Uğurdağ bugün Ak Parti ilçe binasında düzenlenen geniş katılımlı toplantıda resmi olarak aday adaylığına müracaat etti.

 

Yavuz Uğurdağın aday adaylığına müracat ettiği Ak Parti ilçe Teşkilatındaki toplantıda Ak Parti ilçe Başkanı Bülent Temelli ve Ak Parti ilçe sekreteri Ahmet Erdem hazır bulundu. Toplantıya Ak Partili eski yönetim kurulu üyeleri ve eski ve yeni belediye meclis üyeleriyle çok sayıda Ak Partilinin Katılması dikkatlerden kaçmadı.

 

 Toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, biz ilçe yönetimi olarak tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Belediye başkan adaylığı için mevcut belediye başkanının yapmış olduğu hizmetleri değerlendirerek, yapılacak anket ve mülakatlar sonucunda belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Yavuz Uğurdağ arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İnegöl Belediye Başkan aday adayı Yavuz Uğurdağ ise, bu kararı almamda ilçe halkımın ve ilçe teşkilatımın bana gösterdiği yoğun teveccüh etkili olmuştur. Daha önceden İnegöl’e birçok hizmet verdim. Bundan sonra da bu güzel ilçemize hep birlikte hizmet etmek şiarımız olacaktır. Her seçimde olduğu gibi bu seçimden de Ak parti güçlenerek çıkacaktır. İnegöl’e en iyi hizmeti vermek için bu göreve talibiz. Hayırlı uğurlu olsun dedi.

 

Uğuıdağ, konuşmasının ardından partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

 

İnegöl Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yavuz Uğurdağ, adaylık dilekçesini Ak parti ilçe Başkanı Bülent Temelli’ye verdi.

 

Toplantıya katılan partililer Yavuz Uğurdağ’a başarı dileklerini ilettiler.