Yazar Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı

İstanbul'da lüks araçla bir gruba çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. Kaçışları infial yaratırken, olay sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yazar Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı
ASAYİŞ 23.05.2024 11:05:00 0

İstanbul'da meydana gelen trajik kazada, ünlü yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin kullandığı lüks araç, emniyet şeridinde duran bir gruba çarptı. Kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı. Olayın ardından, Eylem Tok ve oğlu Mısır üzerinden ABD'ye kaçtı. Durum infial yaratırken, anne ve oğul hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. İkilinin ABD'de bir caddede gülümseyerek çekilen fotoğrafları, kamuoyunda büyük tepki topladı.

Kazanın ardından Eylem Tok ve doktor B.T.'nin ehliyetsiz oğlu T.C., Mısır'a firar etti ve sonrasında ABD'ye geçti. Bu kaçış, olayın ciddiyetini artırdı ve uluslararası boyuta taşıdı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın ardından Eylem Tok ve oğlu hakkında kırmızı bülten çıkararak, uluslararası düzeyde aranmalarını sağladı. Bu gelişme, kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın ailesi ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.