Tarih: 19.10.2015 15:15

Yeni evlenenlere hediye çantası

Facebook Twitter Linked-in

 

Yeni evlenen çiftler aileleriyle birlikte nikah için Yeşilyurt Belediyesi´ne geldiklerinde, güler yüzlü personeller tarafından karşılanırken, çiftlerin mutluluklarına adeta ortak olunuyor. Nikah işlemlerinin hızlı bir şekilde yürütüldüğü Yeşilyurt Belediyesi´nde çiftler yorulmadan işlemlerini tamamlıyorlar. Nezih bir ortamda kıyılan nikah sonrasında evlenme cüzdanlarını alan çiftler, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat´ın sürpriz hediyesiyle karşılaşıyorlar. Nikahı kıyan evlendirme memuru, Başkan Polat´ın hediyesi olan içerisinde Kur-anı kerim, aile ilmihali, iki adet fincan, kahve, çikolata ve kalemden oluşan seti evli çiftlere sunuyor.

Gaziantep´te görev yapan sınıf öğretmeni Derya Beşli ile Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde görev yapan rehberlik hocası Taner Kalı da hayatlarını Yeşilyurt Belediyesi´nde birleştirdi. Aile bireylerinin katıldığı Resmi Nikah töreni sonrasında Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat´ın sürpriz hediyesiyle karşılaşan Derya-Taner Kalı çifti, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Evlendirme Memuruna ve şahsında Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat´a teşekkür eden Derya ve Taner Kalı çifti, en mutlu günlerinde güzel bir sürpriz yaşadıklarını belirterek, ?başka şehirlerde görev yapıyoruz ama Malatya´da nikahımızı kıydırmak istedik. Yeşilyurt Belediyesi çok güzel bir bina yapmış. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat´ın bu güzel hediyesi de bize gerçekten sürpriz oldu. Kendisine ve personele verdikleri güzel ve güleryüzlü hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —