Tarih: 03.06.2009 23:44

YENİ HASTANE YERİ TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl’de Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılması planlanan yeni Hastane binası ile ilgili dış sahaların bulunduğu yerde zemin etüdü çalışmaları sürerken, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Yeni Hastane binasına yer bulma konusunda her zaman tekliflere açık olduklarını söylemişti. 

 

Bugün konuyla ilgili Araştırmacı Yazar Asım Doğru ile birlikte bir basın açıklaması yapan Yenice Beldesi dere Mahallesi Muhtarı Şükrü Kutluca, hastane için en doğru yerin Yenice Beldesi olduğunu belirterek, bunun için de Çamlık mevkiinde 150 dönümlük boş bir alan bulunduğu dile getirdi.

 

Yeni Hastanenin İnegöl içine yapılmasının doğru olmadığını belirten Şükrü Kutluca, Beldemiz Çamlık mevkiinde hastane için 150 dönümlük uygun bir alan var. Bu alan hem ulaşım kolaylığı hem de hava temizliği açısından hastane için en uygun yerdir diye konuştu.

 

Araştırmacı Yazar Asım Doğru ise Yenice Belediye Başkanı hasan Aksu’nun yeni hastane konusunda gereken her türlü desteği verme sözünde bulunduğu söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —