Yeni stadyum ismi hala yanlış sunuluyor

Bursaspor’un sponsorluk anlaşmaları ve maç yayınları, spor dünyasında dikkat çekerken, Hüseyin Altınırmak yapılan eksiklikler ve yanlışlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor 11.12.2024 13:19:00 0
Yeni stadyum ismi hala yanlış sunuluyor

 

Bursaspor’un son dönemdeki maçları ve sponsorluk anlaşmaları, spor kamuoyunun gündeminde. Ancak, moderatör Hüseyin Altınırmak, yapılan bazı hatalar ve eksiklikler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Stadyum İsmi Yanlış Anlatıldı!
Bursaspor'un ev sahibi olduğu yeni stadyumun ismi, yayıncı kuruluşlar tarafından sürekli olarak yanlış aktarıldı. Matlı şirketiyle yapılan anlaşma sonrası stadyumun ismi “Matlı Stadyumu Atatürk Spor Kompleksi” olarak değişmişti. Ancak, geçtiğimiz maçlarda spikerler, stadyumu "100. Yıl Stadyumu" olarak sundu. Bu hata, özellikle stadyumun isim hakkı satılmadan önceki ismiyle karıştığı için dikkat çekti. Altınırmak, bu yanlışlığın yayıncı kuruluşlardan kaynaklanabileceğini belirterek, gelecekte daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

 

Bursaspor ve Matlı’nın Destekleyici Anlaşması
Bursaspor'un Matlı şirketiyle yaptığı sponsorluk anlaşması, kulüp için büyük önem taşıyor. Sadece futbol takımına değil, basketbol takımına da destek veren Matlı, kulübe önemli bir finansal katkı sağladı. Bursaspor yönetiminin şeffaflık ve açık bir şekilde yapılan anlaşmaları duyurması gerektiğini belirten Altınırmak, bu tarz bilgilerin daha fazla öne çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Karşıyaka Maçına 4 Kanal Başvurdu!
Bursaspor’un Karşıyaka ile oynayacağı maç, tam 4 ulusal kanalın yayın teklifiyle büyük bir ilgi gördü. Sonunda, Ekol TV tarafından yayınlanacak olan karşılaşma, Bursaspor’un sponsorluk ilişkilerinin gücünü de gösteriyor. Altınırmak, bu maçın yayınının her yerde izlenebilmesi adına büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti.


Başkan Aydın'dan İl Jandarma Komutanı'na ziyaret

Bursa'da barınaktan ayı kaçtı

Firar eden ayı için camilerden anons yapıldı

Başkan Aydın’dan Tuğgeneral Tataroğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Bursa’da sokak köpeklerine ücretsiz aşı desteği

Mudanya’da motosiklet kazası:1 kişi hayatını kaybetti

Ateşkes tehlikeye girdi

Bursa'da anlamlı Müzik Festivali

“Hastalık Hastası” İnegöl’de tiyatro severlerle buluştu

Başkan Yılmaz, gençleri kütüphanede ziyaret etti

Yenişehir’de geçici işçilere tam zamanlı çalışma müjdesi

Stajyer öğrenci transpaletin altında kaldı

Velilerden ders kitabı ücreti alınamayacak

Uludağ otellerde %50, kayak derslerinde %40 indirim!

Türkiye Adalet Akademisi Kanunu teklifi TBMM'de!

Bursa firmaları taklit ürün listesinde

"Karne zili" yarıyıl tatili için çalıyor

Gemlik Belediye Başkanının sosyal medya hesabı hacklendi!

SİBERAĞ-15 Operasyonu: 21 şüpheli yakalandı

Erdoğan: "Gazze’nin yiğit evlatlarını ve kahraman halkını selamlıyoruz"

Gazze’de ateşkes sağlandı

Bursa'da saatlerce su kesintisi

Kahvaltı sofrasında katliam

Payitaht Çarşı’da dijital dönüşüm başlıyor

Bursa’da 8 yıldır süren mağduriyet: Ev sahipleri sahte sözleşmelerle aldatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye'de kazanan 85 milyon

Keles’te ata toprakları elden gidiyor

Hangi şehre hangi tarihte hızlı tren gelecek?

Osmangazi’de iş dünyasıyla ortak projeler dönemi

Osmangazili çocuklar için yarıyıl şenliği

Yükleniyor