Yeni stadyum ismi hala yanlış sunuluyor

Bursaspor’un sponsorluk anlaşmaları ve maç yayınları, spor dünyasında dikkat çekerken, Hüseyin Altınırmak yapılan eksiklikler ve yanlışlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor 11.12.2024 13:19:00 0
Yeni stadyum ismi hala yanlış sunuluyor

 

Bursaspor’un son dönemdeki maçları ve sponsorluk anlaşmaları, spor kamuoyunun gündeminde. Ancak, moderatör Hüseyin Altınırmak, yapılan bazı hatalar ve eksiklikler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Stadyum İsmi Yanlış Anlatıldı!
Bursaspor'un ev sahibi olduğu yeni stadyumun ismi, yayıncı kuruluşlar tarafından sürekli olarak yanlış aktarıldı. Matlı şirketiyle yapılan anlaşma sonrası stadyumun ismi “Matlı Stadyumu Atatürk Spor Kompleksi” olarak değişmişti. Ancak, geçtiğimiz maçlarda spikerler, stadyumu "100. Yıl Stadyumu" olarak sundu. Bu hata, özellikle stadyumun isim hakkı satılmadan önceki ismiyle karıştığı için dikkat çekti. Altınırmak, bu yanlışlığın yayıncı kuruluşlardan kaynaklanabileceğini belirterek, gelecekte daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

 

Bursaspor ve Matlı’nın Destekleyici Anlaşması
Bursaspor'un Matlı şirketiyle yaptığı sponsorluk anlaşması, kulüp için büyük önem taşıyor. Sadece futbol takımına değil, basketbol takımına da destek veren Matlı, kulübe önemli bir finansal katkı sağladı. Bursaspor yönetiminin şeffaflık ve açık bir şekilde yapılan anlaşmaları duyurması gerektiğini belirten Altınırmak, bu tarz bilgilerin daha fazla öne çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Karşıyaka Maçına 4 Kanal Başvurdu!
Bursaspor’un Karşıyaka ile oynayacağı maç, tam 4 ulusal kanalın yayın teklifiyle büyük bir ilgi gördü. Sonunda, Ekol TV tarafından yayınlanacak olan karşılaşma, Bursaspor’un sponsorluk ilişkilerinin gücünü de gösteriyor. Altınırmak, bu maçın yayınının her yerde izlenebilmesi adına büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Mansur Yavaş: Ankara tarihinin en kurak dönemini yaşıyor

Uraloğlu: Demir yolları ara tatile hazır

Bursa'da otobüs şoförü kar topu atan çocukları sopayla kovaladı

Yıldırım’da örnek öğrenci davranışı

İnegöl'de internet kablosunu çalan 2 kişi tutuklandı

Bursa'da tek katlı ev alev aldı

MSB’den Mehmetçik vurgusu

Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Bursa'da yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan sürücü yaralandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hepimiz adına yatıyorlar

Yıldırım Belediyesi’nden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Kar yağışı Sapanca Gölü’ne can suyu oldu

Ahmet Davutoğlu: Komisyon raporu gecikiyor

Ali Babacan: Emekli hakkını istiyor

İntam, Tower Plaza, Carrefour: 3 proje tek kader

2025 Kayıtlardaki en sıcak üçüncü yıl oldu

Bolu’da deprem raporu: İki hastane yıkılacak

Kadın hakimi vuran savcının görev yeri şaşırttı!

Uludağ'da 3 kişinin öldüğü yangında istenen ceza belli oldu!

Nilüfer’de Durkheim söyleşisi

Osmangazi’de Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai

18. Uluslararası MEB Robot Yarışması 6-8 Mayıs’ta Antalya’da

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yarından itibaren başlıyor...

İnegöl Belediyesi’nden Oylat’ta yıllık değerlendirme buluşması

TÜİK açıkladı: Tavuk eti ve süt üretimi azaldı

İran ekonomisi dibe vurdu kriz büyüyor

Büyükşehir’den çevre için önemli iş birliği

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Yükleniyor