Tarih: 08.07.2024 15:58

Yeniceköy futbol sahası yenilendi

Facebook Twitter Linked-in

Uzun yıllardır ilçe sporuna hizmet veren saha, amatör liglerde mücadele eden takımların maçlarına ev sahipliği yapıyordu. İnegöl Belediyesi'nin tespitleri sonucunda sahanın kapsamlı bir yenilenmeye ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.

Belediyenin girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da destek verdiği yenileme çalışmaları kapsamında;

-Saha zemini değiştirildi.
-Saha aydınlatmaları yenilendi.
-Tribünler onarıldı.
-Saha çevresi düzenlendi.
-Skorboard tabelası yenilendi.
-Soyunma odaları ve idari bina onarıldı.
-Yenilenen saha, İnegöl'e özel bir saha kazandırmış oldu. Amatör liglerin yeni sezonunda İnegöl takımları modern bir tesiste mücadele edebilecekler.

 

Hem Yerel Hem de Devlet İmkanları Gençlerin Emrinde
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yaptığı açıklamada şehrin genç nüfusuna ve onların beklentilerine dikkat çekti. 70 bini aşkın öğrencisi ve genç nüfusuyla İnegöl'ün özellikle kültür, sanat ve spor alanlarında tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Taban şunları söyledi:

“Burada sahanın eksiklerini İnegöl Belediyesi ekiplerimiz tespit ederek belirledi. Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığımıza konuyu ilettik. Belediyemiz koordinasyon ve takibiyle yenileme çalışmaları yapıldı. Ben bu süreçte katkı sunan ve bizlere koşulsuz destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak olmak üzere; Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’e, Milletvekilimiz Ayhan Salman’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Rahmi Aksoy’a, AK Parti İnegöl İlçe Başkanımız Mustafa Durmuş’a ve Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —