YENİŞEHİR’DE PROJELER HIZLA HAYATA GEÇİYOR

YENİŞEHİR’DE PROJELER HIZLA HAYATA GEÇİYOR

YENİŞEHİR’DE PROJELER HIZLA HAYATA GEÇİYOR
kanal16.com.tr/arsiv/2014-6/3/115502026.mp4
GÜNDEM 3.06.2014 19:10:21 0

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Millet Vekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve beraberindeki heyetle birlikte Arıtma Tesisi, Huzur Evi, Meslek Lisesi inşaatı ve İnegöl Yolu yapımı şantiyesini gezdi.

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti ile birlikte Türkiye büyüdü, büyüyor. Yenişehir de aynı şekilde. Bu yatırımları, çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bizim işimiz Yenişehir, Biz Yenişehirlilere hizmet için varız. İnşallah Allah nasip ederse daha birçok projeyi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz.?? dedi.

Bursa Millet Vekili Hüseyin Şahin ise, Yenişehir her şeyin en iyisine layıktır. Bütün Türkiye`deki ilçelerimiz, beldelerimiz, köylerimiz ve illerimiz olduğu gibi Yenişehir`imiz de AK Parti hükümeti ile beraber Sayın Başbakan?ımızın göstermiş olduğu 2023 hedeflerinde hak ettiği payı fazlasıyla alacaktır" dedi.

Şahin ve beraberindeki heyet Daha sonra Okullar bölgesinde yapımı devam eden Kız Meslek Lisesi inşaatını ziyaret ederek, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Firma yetkilileri 32 derslikli, Spor salonu ve Sosyal donatıları ile bezenmiş inşaatın, 2014 - 2015 Eğitim Öğretim dönemi başına yetiştirileceği bilgisini verdiler.

Ak partililer Daha sonra Yenişehir-İnegöl arası yol yapım şantiyesine geçti. Milletvekili Hüseyin Şahin, yolun en kısa zamanda tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi.