Yenişehir’de geçici işçilere tam zamanlı çalışma müjdesi

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, geçici işçilere tam zamanlı çalışma müjdesini verdi ve işçiler, Başkan Özel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

BURSA HABER 16.01.2025 11:30:00 0
Yenişehir’de geçici işçilere tam zamanlı çalışma müjdesi


Geçen aylarda geçici işçilere, tam zamanlı çalışma müjdesi veren Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, sözünü tuttu. Ocak ayı itibarıyla tam zamanlı çalışmaya başlayan Yenişehir Belediyesi işçileri, Başkan Ercan Özel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 

 

Yenişehir Belediyesi’nde yıllardır geçici işçi olarak çalışan işçiler, Ocak ayı itibarıyla 12 ay tam zamanlı olarak çalışmaya başladı. Göreve başlayan işçiler Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’i ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Yıllardır bunun hayalini kurduklarını ifade eden işçiler, “Bu zamana kadar, hep bir geçim kaygımız vardı. Yıllardır bu sıkıntının giderilmesi için taleplerimiz vardı. Ancak, hiçbir zaman yerine getirilmedi. Sayın Başkanımız Ercan Özel’e çok teşekkür ediyoruz. Sesimizi duydu ve bizim mağduriyetimizi giderdi” dediler.

 

 

YENİŞEHİR’E BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Ercan Özel de, “Yıllardır belediyemizde görev yapan emektar işçilerimizin, geçim kaygısı yaşamalarını elbette istemeyiz. Aralarında 15, 16 yıl boyunca belediyemizde geçici çalışan işçilerimiz vardı. Yenişehir’e hizmet veren, emek veren işçilerimizin artık sıkıntılarına son vermiş olduk. Bundan sonra da Yenişehir’e birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Atış Yapı krizinde kritik görüşme!

Bursa'da drift pahalıya patladı!

Matlı’dan net uyarı: Gümrük Birliği güncellenmeli

Sisli yol faciaya yol açtı: 2 ölü, 10 yaralı

TÜİK açıkladı: 2025’te ihracat ve ithalat arttı

Osmangazi’de Dijiders öğrencilerine Uludağ motivasyon kampı

Büyükşehir’den çevreci ve ekonomik AdBlue üretimi

Altın ve gümüş sert düştü!

Virajı alamayan otomobil bariyerlere çarptı

Kalp krizi geçiren yolcu otobüsle hastaneye taşındı

Cezaevi aracı devrildi: 2'si ağır 10 yaralı

Ünlü isimlerin test sonuçları belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev'i karşıladı

Alkollü sürücünün çarptığı 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursa’da seyir halindeki otomobil yandı

Bursa’da ulaşım için büyük plan

Sosyal medya tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü

Bursa'da aranan firarilere operasyon

Nilüfer’de uyuşturucuya jandarma darbesi

Bakan Bolat: 2030 hedefi 500 milyar dolar ihracat

Bakan Memişoğlu: Bağımlılıkla mücadelede toleransımız sıfır

Yıldırım’da enerjisini kendi üreten dönüşüm

Cevdet Yılmaz: Alım gücü artacak

HÜRKUŞ deneyimi GUHEM’de paylaşıldı

MSB: SDG ateşkesi ihlal etmeyi sürdürüyor

Fuarda İnegöl imzası: 170 firma aynı çatı altında

Osmangazi'de fahiş fiyatlara geçit yok

Başkan Özdemir mahalle mahalle sahaya indi

Bursa Büyükşehir ve 17 İlçe Belediyesi ortak denetimde

Nilüfer OSB’de korkutan kimyasal fabrika yangını

Yükleniyor