Yenişehir’de Sünnet Şöleni

Yenişehir Belediyesi tarafından 9. Uluslararası Altın Biber Festivali ve Yenişehir’in Kurtuluşu’nun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Toplu Sünnet Şöleni gerçekleştirildi.

BURSA HABER 3.09.2024 17:02:00 0
Yenişehir’de Sünnet Şöleni

Yenişehir’de, 9. Uluslararası Altın Biber Festivali ve kurtuluşun 102. yıl dönümü kutlamaları devam ediyor. Etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen toplu sünnet şöleninde, daha önce Yenişehir Devlet Hastanesi’nde sünnet edilen 26 çocuk için sünnet şöleni gerçekleştirildi. 

Osmangazi Millet Bahçesi'nde başlayan tören, Yenişehir Belediyesi Osmanlı Mehteri konseri ve Halk Oyunları gösterileriyle renkli anlara sahne oldu. Şehir turunun ardından Su Deposu Düğün Salonu'nda devam eden etkinlikte, çocuklar patlamış mısır ve pamuk helva ikramlarıyla eğlenceli anlar yaşarken, mehter takımının marşları ve halk oyunları gösterileri geceye neşe kattı.

“İyi Günde Kötü Günde Yanınızdayız”

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, törende yaptığı konuşmada, Yenişehir halkının büyük bir aile olduğunu vurguladı. Özel, "Geçmiş dönem belediye başkanlarımızdan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için büyük bir çaba gösteriyoruz. Düğünlerden sünnet törenlerine, asker uğurlamalarından cenazelere kadar her durumda hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bir aile gibi, iyi ve kötü günde yanlarında olmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

“Çocuklarımızın Mutluluğuna Ortak Oluyoruz”

Başkan Özel, 26 çocuğun sünnet şöleniyle ilgili olarak, “Sünnet, inancımız gereği bizim için çok önemli. Çocuklarımızın bu özel günü, yıllar sonra da güzel bir anı olarak hatırlamaları adına onları önce hastanede sünnet ettirdik, ardından mutluluklarına ortak olmak için bu şenliği düzenledik. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şölen, halkın yoğun katılımıyla coşku içinde sona erdi.

 

Özgür Özel: Türkiye'yi AB'nin tam üyesi yapacağız!

Savaşın bitmesi için İran'ın iki şartı var!

Nilüfer'de Tohum Takas Şenliği’nde 15 bin paket tohum dağıtıldı

Yıldırım Belediyesi’nden LGS desteği

Baykar'ın sınıfının en büyük kamikaze İHA’sı K2 testleri tamamladı!

Başkan Yılmaz Halep’te iftar sofrasına katıldı

Timsah frene bastı!

Emeklilerin beklediği gün geldi: Paralar yatmaya başladı!

Bursa’da geleneksel sahur, elektrikli motosikletle buluştu

Başkan Bozbey: “Kentimizi ve mahallelerimizi yarınlara hazırlıyoruz”

Bayram öncesi Bursa'da huzur denetimi

Mudanya’da kamyon dehşeti: 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursaspor’un ilk 11'i belli oldu!

Bursa’da 7 yıldır kayıp olan çocuk bulundu

Ramazan bereketi Bağlarbaşı’nda yaşandı

Bursa’da pizza şubeleri kundaklandı

Taksilerde fiş zorunluluğu başladı

Nilüfer’de şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında buluştu

Osmangazi’de metruk binada korkutan yangın

İnegöl’de parkta ağaç yangını paniğe neden oldu

Bursaspor kritik 3 puan peşinde!

700 yıllık Berkuk Kur’an-ı Kerim’i Bursa'da

Nilüfer’de Umut Ormanı büyüyor

Bursa’da 4 katlı apartmanın terası alevlere teslim oldu

İnegöl Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

Donald Trump: Sınırsız mühimmat ve bolca zamanımız var

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

Yıldırım’da tarihi yapılar ayağa kalkıyor

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

Yenişehir'de üretim ve yatırım dönemi

Yükleniyor

loading