Yenişehir’in sokakları yenileniyor

Başkan Ercan Özel’in talimatıyla başlatılan altyapı ve yol yenileme çalışmaları ilçede hız kesmeden devam ediyor.

BURSA HABER 30.05.2025 14:43:00 0
Yenişehir’in sokakları yenileniyor

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in talimatıyla geçtiğimiz ay kırsal mahallelerde başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları, şimdi de merkez mahallelerde hız kesmeden devam ediyor. Altyapısı tamamlanan bölgelerde planlı ve koordineli bir şekilde sürdürülen çalışmalar sayesinde hem kırsal hem de şehir merkezindeki mahalleler modern ve konforlu yollara kavuşuyor.

Kırsalda başlatılan çalışmalar kapsamında bir ay gibi kısa bir sürede 6 mahallenin yolları parke taşıyla kaplanırken, şimdi de merkez mahallelerde hummalı bir faaliyet yürütülüyor. Yenişehir Belediyesi ekipleri, muhtarlarla istişare içinde hareket ederek, ihtiyaç önceliğine göre yol yenileme işlemlerini sürdürüyor.

Başkan Ercan Özel’den Sahada İnceleme

Çamönü Mahallesi’nde devam eden parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ercan Özel, mahalle sakinlerinin ilgisi ve teşekkürleriyle karşılandı. Ardından Yenigün Mahallesi Gürgen Sokak’taki çalışmaları denetleyen Başkan Özel, vatandaşların uzun süredir beklediği bu çalışmanın 1-2 gün içinde tamamlanacağını belirtti.

“Sağlıklı Şehirleşme Hedefimiz”

Her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Özel, “Daha güzel bir Yenişehir için sağlıklı şehirleşme ve çevre düzenine önem veriyoruz. Altyapısı tamamlanan kırsal mahallelerimizde köy meydanlarında bulunan parke taşlarını döşemeye başladık. Bu sayede 6 kırsal mahallemiz kısa sürede tozdan ve çamurdan kurtularak modern yollara kavuştu. Muhtarlarımızla birlikte koordineli şekilde diğer mahallelerimizde de çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

35 Bin Metrekare Parke Taşı Döşenecek

Çalışmaların hem kırsal mahallelerde hem de merkezde aynı anda sürdüğünü belirten Başkan Ercan Özel, şehir merkezinde 4 mahalle ve 12 sokakta da parke taşı döşeme işine başlandığını açıkladı. Özel, “Toplamda 35 bin metrekare parke taşı döşeyerek ilçemize büyük bir katkı sağlamış olacağız. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, en kısa sürede bu hizmeti tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Osmangazi’den Balkanlara Ramazan bereketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Starmer telefonda görüştü

KKTC’de güvenlik için F-16 opsiyonu

İnegöl’de silah kazası: Bir kişi yaralandı

Nilüfer’de kadınların hikayesi sahneye taşındı

İnegöl’de plaka değişimi için uzun kuyruklar oluştu

APP plakaya ağır yaptırım

İnegöl’de freni boşalan otomobil kazaya neden oldu

Başkan Yılmaz: Başarımızın temelinde istişare kültürü var

Dışişleri’nden Orta Doğu’daki Türk vatandaşları için açıklama

Bursa’da hafta sonu uyarısı

Eşini sokak ortasında öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı

Mudanya’da sürücülere hız uyarısı ve kimlik kontrolü

Saç simülasyonu yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler

Beton meydandan Kent Lokantası’na Osmangazi’deki dönüşüm

İletişim Başkanlığı'ndan dijital dezenformasyona karşı adım

TFF’den 2026-2027 sezonu tarihleri açıklaması

Nilüfer’de kardeşlik sofrası kuruldu

Gürlek: Sosyal medyadaki sapkın akımlara yasal fren geliyor

Büyükşehir’in iftar sofrası Harmancık’ta kuruldu

Akaryakıta çifte zam

Gürsu’da ulaşımı rahatlatan çalışma

Çınarcık suyu Görükle ve Mudanya’ya ulaşıyor

Uludağ’da tilkiye çarpan sürücü kaçtı

Kaçak tiny house’lara İznik Belediyesi’nden müdahale

25 yıl hapis cezası bulunan firari Gemlik’te yakalandı

Bursa’da cadde ve bulvarlara yeşil dokunuş

Başkan Aydın 700 günlük hizmet raporunu açıkladı

İnegöl’de jandarmadan tarihi eser baskını

Bakan Memişoğlu: Tütünle mücadelede önemli mesafe katettik

Yükleniyor

loading