YEŞİLÇAM´DAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI

YILMAZ KÖKSAL KOVBOY ŞAPKASIYLA UĞURLANDI

YEŞİLÇAM´DAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI
/kanal16.com.tr/2015-10/24/182122062b.mp4
GÜNDEM 24.10.2015 18:03:00 0

 

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sinemasının ünlü oyuncusu Yılmaz Köksal, sevenleri tarafından toprağa verildi. Köksal´ın kızı babasının kovboy şapkası ve Beşiktaş flamasının bulunduğu tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

Sultanbeyli´deki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde hayatını kaybeden Türk sinemasının ünlü oyuncusu 76 yaşındaki Yılmaz Köksal için Üsküdar Şakirin Camii´ne cenaze töreni düzenlendi. Törene, Köksal´ın eşi Özden, oğlu Murat Köksal, kızı Banu Köksal ile aralarında Cüneyt Arkın, Orhan Gencebay, Kadir İnanır, Atilla Saral´ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isim ve sevenleri katıldı.

Kızı Banu Köksal başucunda kovboy şapkası ile Beşiktaş flamasının bulunduğu babasının tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

Köksal´ın küçük rollerden büyük rollere yükseldiğini belirten Cüneyt Arkın, ?Kahramanlar beyaz yeleli atlara binip güneşe gidiyorlar. Malkoçoğlu filmlerinde onunla çok kaleler fethettik? diye konuştu.

Orhan Gencebay, Yılmaz Köksal´ın oğlu Murat Köksal ile ağabeyi Yücel Köksal´a başsağlığı diledikten sonra diğer 6 cenazenin de yakınlarına tek tek sabır diledi.

Yılmaz Köksal, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı´nda toprağa verildi.