Tarih: 15.04.2018 13:52

YILDIRIM BELEDİYESİ KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

YILDIRIM´I ÇARPIK YAPILAŞMA YERİNE YAŞAM STANDARTLARI YÜKSEK ŞEHİR KİMLİĞİNE KAVUŞTURMAK İSTEYEN YILDIRIM BELEDİYESİ, KAÇAK YAPILAŞMA İLE MÜCADELESİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR? BELEDİYE EKİPLERİ KAÇAK OLDUĞU TESPİT EDİLEN 8 YAPI HAKKINDA YIKIM İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Yıldırım´ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler Şirinevler, Duaçınarı, Arabayatağı, Millet, Yunusemre ve Zeyniler Mahallelerinde kaçak olduğu tespit edilen 8 yapı hakkında yıkım işlemi gerçekleştirdi.

Bu doğrultuda Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 2018 yılının ilk 4 ayında kaçak olduğu tespit edilen 36 yapı hakkında yıkım işlemleri gerçekleştirerek kaçak yapılaşmaya taviz vermiyor.

Aşırı göçün neticesi olarak yıllardır devam eden ve ilçenin kangreni haline gelen kaçak yapılaşma konusunda kesinlikle müsamaha göstermeyeceklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali: "Yıldırım artık, güvenli konutları, sosyal donatı alanları ve geniş yollarıyla örnek bir şehir olacak? diye konuştu.


/kanal16haber.com/2018-4/15/140135226b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —