YILDIRIM BELEDİYESPOR´A TRANSFER

SÜPER AMATÖR LİG´İN İDDİALI EKİBİ 5 YENİ FUTBOLCUYU TAKIMINA TRANSFER ETTİ

YILDIRIM BELEDİYESPOR´A TRANSFER
/kanal16haber.com/2017-6/17/184500946b.mp4
SPOR 17.06.2017 17:32:36 0

 

 

Yeni sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig´e yükselme yolunda kadrosunu güçlendirme çalışmaları yürüten Bursa´nın Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, 5 futbolcuya imza attırarak transfere hızlı başladı.
Süper Amatör Lig´in iddialı ekiplerinden Yıldırım Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig´e yükselme parolasıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonluk mücadelesi verecek bir ekip oluşturmak için planlamalarını yürüten lacivert turkuazlılar, yaptığı 5 yeni takviyeyle kadrosunu güçlendirdi. Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi´nde yapılan törende Gürsu Belediyespor´dan kaleci Gökhan Demir, Yenicespor´dan stoper Emrah Meydan ve orta saha oyuncusu Doğukan Dal, Yenişehir Belediyespor´dan orta saha oyuncusu Erdal Alemdar ve Zaferspor´dan Tarık Can Yolu, kendilerini Yıldırım Belediyesporlu yapan imzaları attı.
İmza töreninde konuşan Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın, ?Yıldırım, Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali´nin öncülüğünde her alanda olduğu gibi sporda da öncü çalışmalar gerçekleştiren büyük bir ilçe. Daha üst liglerde mücadele eden bir takım oluşturmak adına 2017-2018 sezonunda Süper Amatör Lig´de zirve yarışının içerisinde olacak güçlü bir ekip kuruyoruz. Bundan sonraki süreçte hedefimiz mevcut oyuncularımızın yanına yapacağımız takviyelerle Yıldırım´a yakışan ve her sezon bir üst lige yükselmeyi amaçlayan bir takım kurmak? dedi. Yaptığımız transferlerin hem futbolcu kardeşlerimize hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız İsmail Hakkı Edebali´nin de öncülüğünde hep birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum? dedi.