Yıldırım, 6 Ülkeden 210 sporcuyu ağırladı

Yıldırım Belediyesi, Kyokushin Karate Turnuvası'nda 50 madalya kazandı.

BURSA HABER 30.09.2024 15:18:00 0
Yıldırım, 6 Ülkeden 210 sporcuyu ağırladı

Birçok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan Yıldırım Belediyesi 4’üncü Esat Delihasan Kyokushin Karate Turnuvası düzenledi. 28-29 Eylül tarihlerinde Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyona minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde 6 ülkeden toplamda 210 sporcu katıldı.

 Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda; Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcuları 8 birincilik, 14 ikincilik, 14 üçüncülük, 14 dördüncülük elde ederek toplamda 50 madalya kazandı. 


SPOR KENTİ YILDIRIM
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi olarak Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Merhum Esat Delihasan’ın anısına bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kyokushin Karate Turnuvası’na; Birleşik Arap Emirliği, Bulgaristan, İran, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Türkiye’den olmak üzere toplam 210 sporcunun katıldığını ifade etti. Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ı bir spor kenti yapmak ve sporu tabana yaymak için çalışmalarımız sürüyor. 

Tüm hemşehrilerimizin kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini inşa etmeye devam ediyoruz. Yıldırım’ın spor kenti kimliğini güçlendiren hizmetlerimiz şükürler olsun meyveleri veriyor. Geride bıraktığımız 5 yılda; yaz ve kış spor okullarında 20 farklı branşta 199 bin 888 çocuğumuza, kadın spor merkezlerinde 62 bin 307 kadınımıza, sosyal sorumluluk projelerinde 39 bin 586 çocuğumuza, özel gereksinimli bin 821 evladımıza toplamda ise 303 bin 602 vatandaşımıza spor eğitimi hizmeti verdik” dedi.

 

Bursa Uluslararası Spor Festivali başlıyor

Başkan Şadi Özdemir’den minik Yağız Efe’ye destek çağrısı

İnegöl’e 17 yeni aile sağlığı merkezi

Bursa’da toplu ulaşıma yapılan zam yarın başlıyor: İşte yeni ücretler!

Merinos ailesi 88. yılında hasret giderdi

Trabzon’a Urfa’ya var da Bursa’ya yok mu?

İnegöl’de cinayetin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: Türkiye havacılıkta 5 kat büyüdü

Tutuklu hemşire hakkında yeni şiddet görüntüleri ortaya çıktı!

Bursa’da Afet Riskini Azaltma Çalıştayı

Bursa'da bebek arabasındaki 2 milyonluk altını çaldı: O anlar kamerada!

Bursa’da çocuk hastanesinde korkutan yangın

Bursa’da öğrenciler için güvenli yol uygulaması

Sosyal medyada yeni dönem: 15 yaş altına yasak geliyor

Bursa’da rögarlar taştı, trafik durdu

ÇGD’den Osmangazi’ye Uğur Mumcu kitapları

Osmangazi Belediyesi’nden çocuklara Bursaspor sürprizi

Bursa’da otomobillerin aynalarını kırıp kaportalarını çizdiler

Nilüfer Belediyesi’nden doğal parfüm atölyesi

Bursaspor’un genç eldiveni geçit vermiyor

Bursa’da eğitime 6,7 milyar liralık dev hamle

TEKNOSAB Lojistik Teknopark Fonu bir yılda rekor getiri sağladı

Atlas’ın ailesini tehdit eden şüpheli tutuklandı

Mübadelenin 103. yılı Nilüfer’de ezgilerle anıldı

Bursa Valiliği’nden Uludağ telesiyej arızası açıklaması

Matlı, Gulfood 2026’da Türk gıdasını zirveye taşıdı

Trafikte yarış yapan 4 sürücü yakalandı

Ataşehir’de 4 katlı binada yangın paniği

Bakan Yerlikaya’dan Uludağ’daki kurtarma operasyonuna tebrik

Bursa fethin 700. yılında, Tanpınar’ın gözünden anlatıldı

Yükleniyor