Yıldırım, 6 Ülkeden 210 sporcuyu ağırladı

Yıldırım Belediyesi, Kyokushin Karate Turnuvası'nda 50 madalya kazandı.

BURSA HABER 30.09.2024 15:18:00 0
Yıldırım, 6 Ülkeden 210 sporcuyu ağırladı

Birçok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan Yıldırım Belediyesi 4’üncü Esat Delihasan Kyokushin Karate Turnuvası düzenledi. 28-29 Eylül tarihlerinde Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyona minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde 6 ülkeden toplamda 210 sporcu katıldı.

 Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda; Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü sporcuları 8 birincilik, 14 ikincilik, 14 üçüncülük, 14 dördüncülük elde ederek toplamda 50 madalya kazandı. 


SPOR KENTİ YILDIRIM
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesi olarak Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Merhum Esat Delihasan’ın anısına bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kyokushin Karate Turnuvası’na; Birleşik Arap Emirliği, Bulgaristan, İran, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Türkiye’den olmak üzere toplam 210 sporcunun katıldığını ifade etti. Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’ı bir spor kenti yapmak ve sporu tabana yaymak için çalışmalarımız sürüyor. 

Tüm hemşehrilerimizin kolaylıkla ulaşabileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık ve yenilerini inşa etmeye devam ediyoruz. Yıldırım’ın spor kenti kimliğini güçlendiren hizmetlerimiz şükürler olsun meyveleri veriyor. Geride bıraktığımız 5 yılda; yaz ve kış spor okullarında 20 farklı branşta 199 bin 888 çocuğumuza, kadın spor merkezlerinde 62 bin 307 kadınımıza, sosyal sorumluluk projelerinde 39 bin 586 çocuğumuza, özel gereksinimli bin 821 evladımıza toplamda ise 303 bin 602 vatandaşımıza spor eğitimi hizmeti verdik” dedi.

 

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Epstein'in geride bıraktığı mal varlığı ortaya çıktı!

Pakistan’da cuma namazında camiye saldırı

AFAD duyurdu: Erzincan Kemah’ta 4.9 büyüklüğünde deprem

Milli yüzücü Defne Kurt’tan tarihi başarı

Bursa'da 6 Şubat için miniklerden duygu dolu anma

Mustafa Er: Sahada disiplinli ve güçlü bir Bursaspor olacak

İnegöl’de kaçan sürücü kameralardan yakalandı

Büyükşehir’den Çalı Yolu’na modern dokunuş

Bursa tekstili Paris'te dünyaya açıldı!

Süper Lig’de 21. haftanın hakemleri açıklandı

Başkan Taban: İnegöl’de tarımın geleceğini inşa ediyoruz

Bursa'da komiserin heimlich manevrası hayat kurtardı

9 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs Bursa’da yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün Allah’ın izniyle bu işin altından kalktık

Osmangazi Belediyesi 6 Şubat’ı dualarla andı

Yurtdışı alışverişte yeni şartlar!

Asrın felaketinin 3. yıldönümü!

İnegölspor formaları çocuklarla buluştu

Başkan Erol’dan 6 şubat mesajı

AK Partili ilçe başkanından tepki

TCMB rezervlerinde tarihi seviye

Bursaspor Isparta deplasmanına hazırlanıyor

Yükleniyor