Yıldırım Belediyesi’nden okullara ‘spor’ desteği

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki ortaokul ve liselerden 55 okulun katılımıyla bin 500 öğrenciyi basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol, futsal, stretball branşlarında yapılan müsabakalarda buluşturdu.

BURSA HABER 31.05.2022 14:58:00 0
Yıldırım Belediyesi’nden okullara ‘spor’ desteği

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Okul Sporları Şenliği’nin final törenine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Setenay Olguner, Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Gençlik Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri ve sporcular katıldı.

‘Spor Kenti Yıldırım’ hedefiyle spora ve sporcuya önem veren çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizde spor yapmayan çocuğumuz kalmasın diye tüm Yıldırım'a hizmet verecek projeleri ortaya koyuyoruz. Kış ve yaz spor okulları ile binlerce çocuklarımızı sporla buluşturuyoruz. İlçemize yeni spor tesisleri kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine evlatlarımızın sporla buluşmaları için Okul Sporları Şenliği’ni organize ettik. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve onlarda spor kültürünün oluşturulması çok önemli. Spor kenti Yıldırım’ı daha iyiye taşımak için çalışıyoruz” dedi. Yılmaz, öte yandan organizasyon çerçevesinde tüm okullara malzeme desteği sağladıklarını da belirtti.

 

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

AK Parti döneminde Türkiye’nin çok önemli spor yatırımlarına imza attığını aktaran Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Pek çok spor dallarında başarılı genç kardeşlerimiz hem dünyada hem Türkiye’de göğsümüzü kabartıyor. Bu noktada gençlerimiz bizim yarınlara dair umudumuz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Emek ve gayret gösteren başta antrenörlerimiz olmak üzere sporcularımızı da kutluyorum” dedi. Öte yandan Yıldırım İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, “Yıldırım ilçemiz gençlerimiz açısından çok önemli bir kapasiteye sahip. 200’e yakın eğitim kurumumuz 130 bin civarında öğrencimiz çok kaliteli hizmet almakta. Biz gençlerimizi geleceğimiz olarak görüyoruz ve gençlerimize yönelik yatırımları, çalışmaları önemsiyoruz. Evlatlarımıza eğitim hayatlarında olduğu gibi spor hayatlarında da başarılar diliyorum ve bu güzel organizasyonu hayatı geçiren Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, Okul Sporları Şenliği organizasyonunu düzenledikleri için Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı kutladı.

Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanmıştı: Mehmet Akif Ersoy’dan yeni açıklama!

Başkan Erkan Aydın’ın Cuma durağı Çiftehavuzlar Mahallesi oldu

Ahmet Çakar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin, Caparov ve Şerif ile görüştü

Dem heyeti ve Bahçeli görüşmesi sona erdi

Bursa’da hukuk öğrencisinden 1 milyonluk vurgun

Asgari ücret görüşmeleri resmen başladı

İnegöl'de dönercilere sıkı denetim

Yenişehir'de Yılmaz Mahallesi'ne değer katan dokunuş

Osmangazi’de felsefi perspektifle insan hakları konuşuldu

Dirençli kent hedefinde Nilüfer hız kesmiyor

TMSF ve Atış Yapı mağdurları arasındaki kritik görüşmede neler konuşuldu?

Bursa’nın ‘Mor Harita’ projesi Türkiye birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: "Ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum"

Osmangazi’de minikler meslekleri uzmanlardan tanıyor

İnegöl Belediyesi'nde Aile Çalıştayı

Bursa sürdürülebilirlikte Türkiye’ye öncü

TCMB'den 150 baz puan indirim!

İmralı ziyareti sonrası ‘Terörsüz Türkiye’ planı şekilleniyor

İnegöl’de 21 yıl hükümlü firari ormanda yakalandı

Yıldırımlı karateciler Avrupa’da zirvede

Yıldırım'dan Aşık Reyhani'ye vefa

Güllü’nün ölümünde kritik görüntüler ortaya çıktı!

Bursa Business School’da ‘Veri’den değer üretme eğitimi

Howard Becker Nilüfer’de ele alındı

Osmangazi’den şiir atölyesi

Pendik'te yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Yasa dışı bahsi bitirin

Yılların ihmali: Sokak hayvanları

Nilüfer’de Toprak Ana Günü kutlandı

Yükleniyor