Yıldırım Belediyesi’nden üniversite adaylarına büyük destek!

‘Kütüphaneden Kampüse’ programı ile öğrencilere yıl boyu rehberlik sunulacak

BURSA HABER 4.02.2025 14:51:00 0
Yıldırım Belediyesi’nden üniversite adaylarına büyük destek!

Yıldırım Belediyesi, gençlerin akademik ve kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘Kütüphaneden Kampüse’ eğitim programını hayata geçiriyor. Program kapsamında deneme sınavları, konu anlatımları, üniversite gezileri ve motivasyon seminerleri ile öğrencilere yıl boyu destek sağlanacak.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Akın, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Oktay Yılmaz, yaptığı konuşmada “Gençlerimiz için her türlü desteği sağlıyoruz. ‘Kütüphaneden Kampüse’ projesiyle onların üniversite yolculuklarında yanlarında olacağız” dedi.

Program kapsamında ‘Enler Kulübü’ oluşturularak, gençlerin akademik gelişimi takip edilecek. Kulüp üyeleri, belediyenin sosyal tesislerinden indirimli faydalanacak. Ayrıca, belirli periyotlarla deneme sınavları düzenlenecek ve derece yapan öğrencilere ödüller verilecek.

Öğrencilerin meslek seçimlerini bilinçli yapmaları için mentörlük programları ve üniversite gezileri gerçekleştirilecek. Velilere yönelik eğitimler de düzenlenerek, ailelerin sınav sürecinde çocuklarının yanında olması sağlanacak.

Motivasyon seminerleri kapsamında Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu (Gri Koç) gençlerle buluştu. Program için başvurular 16 Şubat’a kadar Yıldırım Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden yapılabilecek.

Bursaspor’un ilk hafta rakibi belli oldu

İBB duruşmaları TRT'de yayınlanacak mı?

Hayvanat bahçeleri kapatılsın

İnegöl’ün yeni meydanında aşure kazanları kaynadı

Yabancı öğrenciler sosyal medya hesaplarında Osmangazi’yi tanıtacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kanlı prangayı söküp atıyoruz"

Bursa Hayvanat Bahçesi’ndeki kaplumbağalara serpme kahvaltı

Osmangazi’de kadınlara özel sağlıklı yaşam buluşması

Terör örgütü elebaşı Öcalan: "PKK ulus devletçi anlayıştan vazgeçti. Varlığını sonlandırdı"

Bursa'da ulaşıma bir zam daha!

Yapay Zeka Grok'a soruşturma açıldı

RTÜK Başkanı Şahin: Cezalar kasıtlı ihlaller nedeniyle verildi

Zeydan Karalar tutuklandı!

Motorine Zam Yolda: Depoyu Doldurmak Daha da Zorlaşacak

Engin Aksöz son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl Belediyesi Ücretsiz Otopark Hamlesini Kararlılıkla Sürdürüyor

Abdurrahman Tutdere için ev hapsi kararı verildi

Karalar'a tutuklama, Tutdere'ye adli kontrol talebi!

İnegöl’de sosyal medyada başlayan kavga hastanede bitti

Türkiye şehitlerini dualarla uğurluyor

Enflasyon 2027’de tek haneli rakamları görecek

Osmangazili badmintonculardan gururlandıran başarı

Bozbey'den tasarruf çağrısı

CHP İstanbul İl Başkanı hakkında gözaltı kararı!

Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te!

Bursa'da otopark ücretlerine zam geldi

Sahiplenilmeyi bekleyen hayvanların gönüllü bakıcılığını yapıyorlar

BUDO'ya %30 zam!

Bahçeli'den Özel'e "Sokağa çağrı" tepkisi: "Sokak sokak gez de boyunun ölçüsünü alalım"

Kartalkaya’da hesap günü: Davanın duruşmasında 2.Gün

Yükleniyor