Yıldırım makamdan değil sahadan yönetiliyor

Yıldırımı mahalle mahalle gezen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyip, sorunlarına yerine çözüm üretiyor.

BURSA HABER 13.06.2021 19:52:00 0
Yıldırım makamdan değil sahadan yönetiliyor

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla buluşuyor, sorunlara çözüm üretip, projeleri inceliyor. Geçtiğimiz hafta Karamazak, Yeşil, Sinandede, Meydancık, Vakıf ve Namazgâh mahallelerini ziyaret eden Başkan Oktay Yılmaz; muhtarlarla birlikte sokak sokak inceleme yaptı. Mahallelerin eksikleri ve sorunları hakkında muhtarlardan bilgi alan Başkan Oktay Yılmaz, devam eden projeleri de yerinde gördü. ‘Yerinde ve birlikte yönetim’ anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım’da göreve geldiğimiz günden bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım’ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Her hafta 5-6 mahalleyi ziyaret ettiğini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağına inanıyoruz. Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez.  Bu yüzden projelerimizi sahada, hemşerilerimizle birlikte şekillendiriyoruz” dedi.

‘ZİYARETLER DEVAM EDECEK’

Mahalle ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Yeşil’de devam eden yol ve alt yapı çalışmalarını inceledik. Bu sırada esnaf ve vatandaşlarımızla da buluşup, taleplerini dinledik.  Karamazak Mahallesi’nde pazar yeri ihtiyacı vardı.  Karamazak, Yeşil ve Namazgâh mahallelerimizin muhtarlarının da katılımıyla bu bölgede inceleme yaptık. Muhtarlarımızın, esnafın ve hemşerilerimizin de görüş ve taleplerini aldık. Bölgenin pazar yeri ihtiyacını karşılamak için bir çalışma gerçekleştireceğiz.  Sinandede Mahallemizde esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Esnafımıza hem ‘hayırlı işler’ diledik hem de talep ve önerilerini dinledik. Vakıf Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vakıf Mahallesi Aksu Sokak’ta tamamladığımız yol çalışmasını da yerinde gördük. Mahallelerimizi gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya ve Yıldırım’ı sahadan yönetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

 

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Bakan Yumaklı: Gölecik Barajı çalışmaları hızla sürüyor

Papa’nın İznik ziyareti sonrası tarihi sur içindeki arsa 5,5 milyona satışa çıktı

Bahçeli’den CHP’ye sert çıkış: “İmralı’ya gitmekten bile korktular”

Osmangazi’de aralık meclisi toplandı

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Yükleniyor