Yıldırım medya akademisi ilk mezunlarını verdi

Yıldırım Belediyesi’nin medyaya ilgi duyan gençlere vizyon kazandırmak amacıyla sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdiği Yıldırım Medya Akademisi, ilk mezunlarını verdi.

BURSA HABER 13.06.2021 17:53:00 0
Yıldırım medya akademisi ilk mezunlarını verdi

Yıldırım Belediyesi, salgın sürecini vatandaşlar için fırsata çevirmek amacıyla birçok eğitim programı hayata geçirdi. Yıldırım Belediyesi’nin eğitim programları kapsamında düzenlenen Yıldırım Medya Akademisi’ni başarıyla tamamlayan 50 kursiyer, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda sertifikalarını aldı.

“Yıldırım Medya Akademisi Sertifika Töreni” programı, konuk İbrahim Paşalı’nın imza töreni ile başladı. Ardından “Gençlerle Medya Üzerine” sohbet eden Paşalı, “Böylesi bir eğitim serisini gençlerimizin istifadesine sundukları için Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Gençlerin geleceğe hazırlanması için tüm imkânları seferber ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Akademimiz de “Gazeteciliğin Temelleri”, “Köşe Yazarlığı”, “Medya Okur Yazarlığı”, “Savaş Muhabirliği”, “Radyo Yayıncılığı”, ”Foto Muhabirliği”, “Uluslararası Habercilik”  gibi konularda eğitim verdik. Attığımız her adımı daha büyük atmaya çalışıyoruz. Güzel bir yol kat ettik. Birlikte daha ileriye gideceğiz” diye konuştu.

11 hafta süren Yıldırım Medya Akademisi’nde sektörün önemli isimlerini alana ilgili gençlerle buluşturduklarının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizler Yıldırım Belediyesi olarak hemşehrilerimizin taleplerini göz önünde bulunduruyor ve bu doğrultuda projeler uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın akademik ve kültürel anlamda kendilerini geliştirebilmesi için Medya Akademisi, Yazarlık Okulu, Uluslararası İlişkiler Okulu-Siyaset Akademisi, Kariyer Söyleşileri gibi birçok eğitim programını vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Her vatandaşımıza dokunup, hayatlarında yeni bir pencere açmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

Özgür Özel’in dokunulmazlık dosyası Meclis’te!

Bursa'da otopark ücretlerine zam geldi

Sahiplenilmeyi bekleyen hayvanların gönüllü bakıcılığını yapıyorlar

BUDO'ya %30 zam!

Bahçeli'den Özel'e "Sokağa çağrı" tepkisi: "Sokak sokak gez de boyunun ölçüsünü alalım"

Kartalkaya’da hesap günü: Davanın duruşmasında 2.Gün

CHP’den operasyonlara tepki: "Bu örgüt korkmaz, eğilmez, teslim olmaz"

Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere adliyeye sevk edildi

Bursa'da ormana girişler yasaklandı

Uyuşturucu hükümlüsü kafede çay içerken yakalandı

Büyükşehir’de toplu sözleşme için imzalar atıldı

Bursa’da çalılık yangını 1 saatte söndürüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti heyetini kabul etti

Halk TV'ye verilen karartma cezasına yürütmeyi durdurma kararı

Sıcaklık Alarmı! Bursa’da Kavurucu Hava Dalgası Geliyor

Örnek dönüşüm projesi yolu yarıladı

Şehitlerimiz memleketlerine uğurlandı

İnegöl’de Feci Kaza: Otomobil ile Kamyon Kafa Kafaya Çarpıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'e 500 bin TL lik manevi tazminat davası açtı

Bursa’da motosikletli terörü

Bursa basınının acı kaybı: Engin Aksöz hayatını kaybetti

Erkan Aydın’dan Özgür Özel’e destek: “Bugün susarsak, yarın kimse konuşamaz”

Davut Gürkan: “Yönetme zafiyetinin bedeli Bursalılara ödetiliyor”

Bursa'da Balkan rüzgarı!

CHP, belediye başkanlarını 10 Temmuz’da Ankara'ya çağırdı

Ayşe Barım ilk kez hakim karşısında!

78 kişinin öldüğü Kartalkaya’daki otel yangınına ilişkin davanın ilk duruşması başladı

Pençe-Kilit’te şehit sayısı 12’ye yükseldi

Bursa’da toplu ulaşıma zam!

Bursa'da Sefo rüzgarı esti!

Yükleniyor