Yıldırım'da 625 patili dost sıcak yuvaya kavuştu

Barınaktan sahiplendirilen hayvanların 1 yıl boyunca muayenesi, rutin kontrolleri ve aşıları Yıldırım Belediyesi tarafından karşılanıyor.

BURSA HABER 26.03.2025 13:02:00 0
Yıldırım

 


 

Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nda tedavi ettiği yaralı, engelli kedi ve köpeklere yuva olan Yıldırım Belediyesi, vatandaşların can dostlarını sahiplendirme işlemlerini teşvik amacıyla Yıldırım’da Mutlu Patiler kampanyası başlattı. Yıldırım Belediyesi, kampanya kapsamında sahiplendirilen hayvanların 1 yıllık muayene, rutin kontrolleri ve aşılarını ücretsiz olarak karşılıyor. Şubat ayından bu yana 95 patili dosta yuva olan Yıldırım Belediyesi, geçtiğimiz yıl Nisan ayından bu yana toplam 304 köpek, 321 kedi olmak üzere 625 can dostunu sıcak yuvaya kavuşturdu.

 

MUTLU PATİLER

“Yıldırım’da Mutlu Patiler” sloganıyla Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak 2025 yılını sahiplendirme yılı olarak belirlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nda sahipsiz patili dostları sıcak bir yuvada buluşturuyoruz. Cumalıkızık’ta bulunan yüksek teknolojik cihazlarla donatılmış merkezde; patili dostların beslenme, barınma ve tedavi gibi ihtiyaçlarını karşılıyor, sahiplendirme çalışmalarıyla da sıcak yuvalara kavuşturuyoruz. Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nden sahiplendirilen patili dostlarımıza 1 yıl boyunca Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından bakım ve tedavi desteği sağlıyoruz” dedi. Haftanın 7 günü hizmet verilen Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nda tedavi için hizmet verilirken ziyaret ve sahiplendirme çalışmaları 13:00-15:00 saatleri arası yapılıyor. 

 

Başkan Ercan Özel bir yılını değerlendirdi.

İbrahim Burkay: Çözüm yıkmakta değil birlikte inşa etmekte!

Bursaspor Maraş deplasmanında

Dev derbi kapıda: Fenerbahçe ile Galatasaray Türkiye Kupası'nda karşı karşıya

Akaryakıtta yeni zam: Benzin fiyatları artıyor!

Devlet Bahçeli: "Her parti Türkiye Partisi olmak zorundadır"

Kılıçdaroğlu’na çağrı: Delegeler harekete geçti!

İstanbul Anadolu Yakası’nda sis

Bağcılar’da kimlik kontrolündeki şahsılar bekçilere ateş açtı: 1 bekçi ağır yaralı

Yanan binadaki köpeği itfaiye ekipleri kurtardı

Real Madrid, Arda Güler’in asistiyle kupada finale yükseldi

Gönen’de müstakil ev yangında kül oldu

Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Bursa’da 1 çocuğun öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kaza anı kamerada

Kocaeli’de bıçaklı kavga: 1 yaralı

İki kişiyi tekel bayisinde öldüresiye dövmüşlerdi: 7 tutuklama

İbrahim Hatipoğlu: "Yeşil sahalara sükunet ve barışın gelmesini diliyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti

Rezidans önünde "namus davası" diyerek 2 kişiyi bıçakladılar

Bursa’da kontrolden çıkan otomobil kanala devrildi: 2 yaralı

Bursa Büyükşehir, bayramda da can dostların yanında

İkinci İnönü Zaferi’nin 104. yıl dönümünde Şehitlik’te anma programı

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin VAR konuşmaları açıklandı

Fenerbahçe Opet, yarı final serisinde 1-0 öne geçti

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: "Türk malını boykot etmek, taş atmak, polisle kavga etmek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinin içerisinde olmaz olmamalı"

Balıkesir merkezli 6 ilde dolandırıcılık operasyonu: 11 gözaltı

TEM otoyolunda trafik durma noktasına geldi

Bilecik’te kamyonet ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Manyas’ta trafik kazası: 2 yaralı

Bilecik’te vatani görevini yapan askere duygulandıran sürpriz

Yükleniyor