YILDIRIM’DA ALTYAPI KALİTESİ ARTIYOR

Yıldırım Belediyesi, asfalt kaplama, parke ve bordür uygulamaları ile ilçenin cadde ve sokaklarındaki kalite standartlarını artırıyor.

BURSA HABER 24.09.2020 14:28:00 0
YILDIRIM’DA ALTYAPI KALİTESİ ARTIYOR

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Beton, Parke ve Bordür Üretim Tesisi ve Asfalt Üretim Tesisi ile sağladığı tasarrufu Yıldırım’a hizmet olarak yansıtıyor. Asfaltlama, yama ve kaplama çalışmalarıyla yollarda kalite standartlarını yükselten Yıldırım Belediyesi, bu doğrultuda yol yapısı nedeniyle yaşanması muhtemel trafik kazası riskini en aza indirmiş ve ulaşım güvenliği sağlamış oluyor. 2020 yılında ilçede asfalt kaplama miktarı 37 bin tona ulaşırken, aynı dönemde Yıldırım’ın cadde ve sokaklarında uygulanan parke alanı 15 bin metrekare, bordür ise 12 bin metre oldu.

‘KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜK’

İlçede kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda birçok uygulamaya imza attıklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizde hemşehrilerimize kalite standartları en yüksek hizmeti sağlamak için çalışıyoruz. Sokaklar ve caddeler şehirlerin vitrinidir. Şehrimizde kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda düzenleme yapıyoruz. Hem araç hem de yaya ulaşımının aksamadan sağlıklı bir şekilde sağlanması adına yollarda asfalt ve kaldırımlarda parke ile bordür uygulamalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Yıldırımlılara, 2020’nin ilçemizde ‘Fen İşleri Yılı’ olacağını söylemiştik. Yılın ilk aylarında başlayan ve bugün hala devam eden pandemi sürecine rağmen çalışmalarımıza yoğunluk verip devam ederek Yıldırımlılar için adeta krizi fırsata çevirdik. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini de değerlendirerek Yıldırım’da hizmet çıtasını yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

--

Timsah gümbür gümbür!

Basın Kartı Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi: 2 çalışanımız basın kartı sahibi oldu!

İnegöl'de 13 yıl hapisle aranan şüpheli yakalandı

Özgür Özel’den akaryakıt için KDV çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Bursa'da yangının izleri silindi, doğa yeniden canlandı

Yalova-Bursa yolunda tır kazası: 1 yaralı

Yıldırım’dan doğaya nefes: Ayda 300 ton atık geri kazanılıyor

Kabine yoğun gündemle toplandı

Başkan Taban’dan özel öğrencilere kahvaltı buluşması

Yıldırım’da Osmanlı’nın kuruluşu ve Bursa'nın fethi konuşulacak

Bursa'da emniyetten kaçak göçmen operasyonu!

Keles’te mahallelere Büyükşehir desteği

MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Bahçeli'den rejim yorumu: Değişiklik İran'da değil İsrail'de yaşanmalıdır

Bursa’da kadın odaklı dev çalıştay

Altın düştü, Bursa’da kuyumcular doldu: “Yeminle yok” yazısı bile yetmedi

Bursa'da ışık ihlali yapan araçlar tek tek tespit edildi!

Bursa'da yolunu kaybeden yaşlı adam, trafikte tehlike saçtı

Trump’tan İran açıklaması: “İlk ‘hadi yapalım’ diyen Hegseth’ti”

Yerli savunmanın yeni gücü: MKE TOLGA İHA’lara geçit vermiyor

Bursaspor'da tek hedef 3 puan!

Bursa'da su kesintisi

Ramazan’da dayanışma Yenişehir'de büyüdü

Bursaray arızası sonrası Başkan Bozbey'den açıklama!

Trump “görüştük” dedi, İran yalanladı: “Hiçbir temas yok”

Erol Köse hayatını kaybetti

Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

Yıldırım’a modern pazar alanları kazandırılıyor

Bursa’da ‘kız meselesi’ kavgası kanlı bitti

Yükleniyor

loading