YILDIRIM’DA ALTYAPI KALİTESİ ARTIYOR

Yıldırım Belediyesi, asfalt kaplama, parke ve bordür uygulamaları ile ilçenin cadde ve sokaklarındaki kalite standartlarını artırıyor.

BURSA HABER 24.09.2020 14:28:00 0
YILDIRIM’DA ALTYAPI KALİTESİ ARTIYOR

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Beton, Parke ve Bordür Üretim Tesisi ve Asfalt Üretim Tesisi ile sağladığı tasarrufu Yıldırım’a hizmet olarak yansıtıyor. Asfaltlama, yama ve kaplama çalışmalarıyla yollarda kalite standartlarını yükselten Yıldırım Belediyesi, bu doğrultuda yol yapısı nedeniyle yaşanması muhtemel trafik kazası riskini en aza indirmiş ve ulaşım güvenliği sağlamış oluyor. 2020 yılında ilçede asfalt kaplama miktarı 37 bin tona ulaşırken, aynı dönemde Yıldırım’ın cadde ve sokaklarında uygulanan parke alanı 15 bin metrekare, bordür ise 12 bin metre oldu.

‘KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜK’

İlçede kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda birçok uygulamaya imza attıklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizde hemşehrilerimize kalite standartları en yüksek hizmeti sağlamak için çalışıyoruz. Sokaklar ve caddeler şehirlerin vitrinidir. Şehrimizde kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda düzenleme yapıyoruz. Hem araç hem de yaya ulaşımının aksamadan sağlıklı bir şekilde sağlanması adına yollarda asfalt ve kaldırımlarda parke ile bordür uygulamalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Yıldırımlılara, 2020’nin ilçemizde ‘Fen İşleri Yılı’ olacağını söylemiştik. Yılın ilk aylarında başlayan ve bugün hala devam eden pandemi sürecine rağmen çalışmalarımıza yoğunluk verip devam ederek Yıldırımlılar için adeta krizi fırsata çevirdik. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini de değerlendirerek Yıldırım’da hizmet çıtasını yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

--

KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Ankara'da!

Bahis soruşturmasında Süper Lig ve 1'inci Lig'de forma giyen isimlerin cezaları belli oldu

Yenice mahallesinde otopark sorunu çözülüyor

Bursa şehitlerini yarın uğurlayacak

Nilüfer’de ara tatil Pancar Deposu’nda renklendi

Bakanlık uçak kazasının ardından merak edilenleri yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa’ya geliyor!

MSB: Şehitlerimizin naaşları bugün Türkiye’ye getirilecek

Osmangazi’de Atatürk sevgisi perdeye yansıdı

Benzine zam yolda

Usta sanatçı Muazzez Abacı doğum gününde vefat etti

İbrahim Burkay:” Ödemelerde hiçbir aksama ve gecikme söz konusu değildir”

Bursalı şehit çocukluk arkadaşıyla aynı gün şehit düştü

Sosyal medyaya yaş sınırı mı geliyor?

CHP'li Yücel: "İddianame, CHP'nin kurumsal kimliğini hedef alan siyasi bir metin"

Osmangazi Belediyespor’dan madalya rekoru

Cumhurbaşkanı Bursa’ya gelecek mi?

Yıldırım Belediyesi'nden 5.867 tapu

Türkiye şehitlerine ağlıyor

Yürek yakan anlar: Şehidin ailesine haber ulaştı

Bursa’ya şehit ateşi düştü

MSB: TSK'ya ait kargo uçağı düştü

Bursa'nın ruhu notalarda!

İmamoğlu için 828 yıldan 2352 yıla kadar hapis cezası istendi

3900 sayfalık iddianamede 402 şüpheli var

AK Parti Yıldırım'dan 71 mahallede danışma meclisi

“Bursa’nın gönlünde iz bırakan Hikmet Şahin rahmetle anılıyor

Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nın kaderi, milletin kaderi ve devletin bekasıdır"

Yüzyılın konut projesi’ne rekor başvuru: İlk günde 936 Bin 159 kişi

Bursa'da tavuk pilav yiyen 11 tarım işçisi zehirlendi

Yükleniyor