Yıldırım'da her mahalleye eşit hizmet gidiyor

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, düzenledikleri bölgesel istişare ve hizmet toplantılarıyla muhtarlar ile birlikte ilçenin ihtiyaçlarını tespit ediyor.

BURSA HABER 12.07.2024 16:17:00 0
Yıldırım

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölgesel istişare ve hizmet toplantıları kapsamında haftanın 3 günü ilçedeki muhtarlarla bir araya geliyor. Bu hafta Millet, İsabey, Sakarya, Vakıf, Samanlı, Duaçınarı, Yunusemre, Vatan, Anadolu, Kazımkarabekir, Karapınar, Değirmenönü, Cumalıkızık, Hamamlıkızık, Yiğitler, Balaban, Esenevler, 75. Yıl, Erikli, Bağlaraltı, Fidyekızık muhtarlarıyla görüşen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, haftanın son bölgesel toplantısını Değirmenlıkızık, Yeşilyayla, Maltepe, Zümrütevler, Akçağlayan, Piremir, Yediselviler, Sıracevizler, Davutkadı, Musababa, Zeyniler muhtarlarıyla gerçekleştirdi.  Mahallelere yönelik hizmet ve projelerin değerlendirildiği toplantıda; muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Oktay Yılmaz, tespit edilen ihtiyaçlara yönelik gerekli düzenleme ve çalışmaların yapılması için başkan yardımcılarına talimat verdi. Dönüşüm, altyapı, asfalt, park, çevre, temizlik ve asayiş gibi çeşitli konulardaki taleplerini dile getiren muhtarlar, kendilerine her türlü desteği sağlayan ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik hızlı çözümler üreten Başkan Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

ORTAK AKIL VURGUSU

Bölgesel mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Mahalle ziyaretlerimiz ve saha çalışmalarımız sırasında sık sık muhtarlarımızla bir araya geliyor ve taleplerini dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bölgesel istişare ve hizmet toplantılarıyla muhtarlarımızla istişare ediyor, mahallelerimize yönelik çalışmalarımızı detaylı şekilde ele alıyoruz. Yaptığımız hizmetleri ve hazırladığımız projeleri muhtarlarımızın gözünden görmek, onların fikir ve önerilerini almak bizim için önemli. Muhtarlarımızın destek ve katkıları sayesinde, mahallelerimize yönelik hızlı ve faydalı hizmetler üretiyoruz.  Ortak akla ve iş birliğine dayalı bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Yıldırım’da yaşayan herkesin fikri bizim için değerli” ifadelerini kullandı.

 

 

Göreve geldikleri günden bu yana, Yıldırım’ın 71 mahallesine de eşit hizmet götürme gayretleriyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Her mahallemiz için öncelikli ihtiyaçları ve ana problemleri tespit ettik. Buna uygun şekilde ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım’ın en ücra köşesine kadar eşit hizmet götürüyoruz. Başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte muhtarlarımızın taleplerini dinledik ve projelerimizle ilgili kendilerine bilgi verip fikirlerini aldık. Hepimiz için çok faydalı bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Burada ortaya konulan ortak akıl çok değerli. Bölgesel toplantılarımız önümüzdeki günlerde de sürecek. Yıldırım’ı, ortak akılla, el ele yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


 

Başkan Yılmaz’dan şehit ailelerine ziyaret

İnegöl'de 15 yıl hapis cezası bulunan firari dolmuşta yakalandı

Bursa’da Çanakkale Şehitlerine vefa

İnegöl'de genç sürücü ölümden döndü

İnegöl Kaymakamlığı’ndan yetim ve öksüz öğrencilere bayram hediyesi

Galatasaray, Liverpool’u elerse geliri 66 Milyon Euro’ya çıkacak

İnegölspor, Koray Palaz ile Anlaştı

İnegöl'de kontrolden çıkan tır yol kenarına devrildi

Hem vatandaşı soy hem de devlete diren!

Bursa’da kadavra töreni: 6 yıl boyunca eğitime katkı sağladı

Bursa’da mezarlıklar ve şehitlikler titizlikle temizlendi

MSB: Adana’ya yeni Patriot sistemi konuşlandırıldı

İran’da ikinci büyük kayıp: Ali Laricani

İnegöl Belediyesi'nden Kulaca’ya modern dokunuş

Başkan Aydın Ramazan sofrasında Osmangazililerle buluştu

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Başkan Burkay’dan Tarihi Çarşı’da esnaf buluşması

Bursalılara bayram müjdesi: Toplu taşıma ücretsiz ama tek şart var!

Başkan Bozbey: 20 senedir yapılmamış hizmetleri yapıyoruz

Başkan Yılmaz: Bursa'nın kaynakları doğru bir şekilde yönetilmiyor

İznikte' kontrolden çıkan araç göle uçtu

Bursa Büyükşehir meclisinde yüksek tansiyon!

Özel halk otobüsçülerinin taleplerine Bozbey’den cevap

Başkan Özdemir: Nilüfer’in kalbi ve geleceği satılık değildir!

Bakan Gürlek Özgür Özel'in iddialarına yanıt verdi!

Bursa'da sahte içki şebekesine darbe: 7 gözaltı

İnegöl’de ani dönüş kazası: 1 yaralı

İnegöl Hayvan Pazarı’nda kotra ihalesi 08 Nisan’da

Bursa'da su sandığı asidi içti, hayatını kaybetti!

Osmangazi’de Yeşilova sokakları yenileniyor

Yükleniyor

loading