Yıldırım'da her mahalleye eşit hizmet gidiyor

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, düzenledikleri bölgesel istişare ve hizmet toplantılarıyla muhtarlar ile birlikte ilçenin ihtiyaçlarını tespit ediyor.

BURSA HABER 12.07.2024 16:17:00 0
Yıldırım

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bölgesel istişare ve hizmet toplantıları kapsamında haftanın 3 günü ilçedeki muhtarlarla bir araya geliyor. Bu hafta Millet, İsabey, Sakarya, Vakıf, Samanlı, Duaçınarı, Yunusemre, Vatan, Anadolu, Kazımkarabekir, Karapınar, Değirmenönü, Cumalıkızık, Hamamlıkızık, Yiğitler, Balaban, Esenevler, 75. Yıl, Erikli, Bağlaraltı, Fidyekızık muhtarlarıyla görüşen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, haftanın son bölgesel toplantısını Değirmenlıkızık, Yeşilyayla, Maltepe, Zümrütevler, Akçağlayan, Piremir, Yediselviler, Sıracevizler, Davutkadı, Musababa, Zeyniler muhtarlarıyla gerçekleştirdi.  Mahallelere yönelik hizmet ve projelerin değerlendirildiği toplantıda; muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Oktay Yılmaz, tespit edilen ihtiyaçlara yönelik gerekli düzenleme ve çalışmaların yapılması için başkan yardımcılarına talimat verdi. Dönüşüm, altyapı, asfalt, park, çevre, temizlik ve asayiş gibi çeşitli konulardaki taleplerini dile getiren muhtarlar, kendilerine her türlü desteği sağlayan ve mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik hızlı çözümler üreten Başkan Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

ORTAK AKIL VURGUSU

Bölgesel mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Mahalle ziyaretlerimiz ve saha çalışmalarımız sırasında sık sık muhtarlarımızla bir araya geliyor ve taleplerini dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bölgesel istişare ve hizmet toplantılarıyla muhtarlarımızla istişare ediyor, mahallelerimize yönelik çalışmalarımızı detaylı şekilde ele alıyoruz. Yaptığımız hizmetleri ve hazırladığımız projeleri muhtarlarımızın gözünden görmek, onların fikir ve önerilerini almak bizim için önemli. Muhtarlarımızın destek ve katkıları sayesinde, mahallelerimize yönelik hızlı ve faydalı hizmetler üretiyoruz.  Ortak akla ve iş birliğine dayalı bir yönetim anlayışı ile hareket ediyoruz. Yıldırım’da yaşayan herkesin fikri bizim için değerli” ifadelerini kullandı.

 

 

Göreve geldikleri günden bu yana, Yıldırım’ın 71 mahallesine de eşit hizmet götürme gayretleriyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Her mahallemiz için öncelikli ihtiyaçları ve ana problemleri tespit ettik. Buna uygun şekilde ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yıldırım’ın en ücra köşesine kadar eşit hizmet götürüyoruz. Başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte muhtarlarımızın taleplerini dinledik ve projelerimizle ilgili kendilerine bilgi verip fikirlerini aldık. Hepimiz için çok faydalı bir toplantı olduğu kanaatindeyim. Burada ortaya konulan ortak akıl çok değerli. Bölgesel toplantılarımız önümüzdeki günlerde de sürecek. Yıldırım’ı, ortak akılla, el ele yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


 

Dışişleri’nden Orta Doğu’daki Türk vatandaşları için açıklama

Bursa’da hafta sonu uyarısı

Eşini sokak ortasında öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı

Mudanya’da sürücülere hız uyarısı ve kimlik kontrolü

Saç simülasyonu yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler

Beton meydandan Kent Lokantası’na Osmangazi’deki dönüşüm

İletişim Başkanlığı'ndan dijital dezenformasyona karşı adım

TFF’den 2026-2027 sezonu tarihleri açıklaması

Nilüfer’de kardeşlik sofrası kuruldu

Gürlek: Sosyal medyadaki sapkın akımlara yasal fren geliyor

Büyükşehir’in iftar sofrası Harmancık’ta kuruldu

Akaryakıta çifte zam

Gürsu’da ulaşımı rahatlatan çalışma

Çınarcık suyu Görükle ve Mudanya’ya ulaşıyor

Uludağ’da tilkiye çarpan sürücü kaçtı

Kaçak tiny house’lara İznik Belediyesi’nden müdahale

25 yıl hapis cezası bulunan firari Gemlik’te yakalandı

Bursa’da cadde ve bulvarlara yeşil dokunuş

Başkan Aydın 700 günlük hizmet raporunu açıkladı

İnegöl’de jandarmadan tarihi eser baskını

Bakan Memişoğlu: Tütünle mücadelede önemli mesafe katettik

Bakan Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü

Merkez Bankası rezervleri 210 milyar doları aştı

Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi Ozan Ergün oldu!

Başkan Oktay Yılmaz gazilerle iftar yaptı

Fransız üsleri geçici olarak ABD uçaklarına açıldı

Nilüfer Belediyesi kaçak depoyu yıktı

İnegöl’de elini makineye kaptıran işçi hastaneye kaldırıldı

Yıldırım’da bin 39 sentetik hap ele geçirildi

Büyükşehir Gürsu’nun altyapısını yeniliyor

Yükleniyor