Yıldırım'da kadınların içi rahat

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki kadınlara yönelik eğitim çalışmaları ve önleyici sağlık taramaları gerçekleştiriyor.

BURSA HABER 27.09.2024 12:30:00 0
Yıldırım

 

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz: “sağlık alanında yürüttüğümüz çalışmalar ile hemşehrilerimizi bilinçlendirmeyi ve erken tanı ile hastalıkların tedavi sürecini kolaylaştırmayı hedefliyoruz.”

 

 

Yıldırım Belediyesi ve WM Medical Park Hastanesi iş birliğinde ilçedeki kadınlara ‘sağlıklı yaşamda bilinçlendirme seminerleri’ düzenleniyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü organizasyonunda Yıldırım’ın 10 farklı noktasında düzenlenecek 10 aylık programlarda kadın doğum uzmanı, diyetisyen, psikolog, estetisyen ve onkoloji doktorlarından oluşan ekip ilçedeki kadınlar ile bir araya gelerek sağlıkta erken teşhisin önemi ve bilinçlendirme üzerine söyleşi gerçekleştirecek ve kadınlar merak ettikleri soruların yanıtlarını uzmanından öğrenmiş olacak. Barış Manço Kültür Merkezi’nde organize edilen programların ilki Op. Dr. Zeynep Toksoy Karaşin’in anlatımıyla ‘Kadın Sağlığında Rutin Kontrollerin Önemi’ konulu seminer ile başladı. Programa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, VM Medicalpark Bursa Hastanesi Başhekimi Muhammed İkbal Bakırcı ve kadınlar katıldı. 

 

 

‘İNSAN MERKEZLİ BELEDİYECİLİK’

İstihdamdan eğitime, sosyal destekten sağlık hizmetlerine kadar birçok alanda insana dokunan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Kentin ana unsuru insandır. Bu nedenle hizmet anlayışımızın merkezinde insan var. Yaptığımız her iş, ürettiğimiz her proje ve hizmet ile insanlara dokunmaya, hayatları kolaylaştırmaya gayret ediyoruz. Kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir Yıldırım hedefiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her işin başı sağlık. Yıldırım Belediyesi olarak, sağlık alanında yürüttüğümüz çalışmalar ile vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye, hastalıklar ortaya çıkmadan önlemeye gayret ediyoruz. Kadınlara yönelik düzenlediğimiz programlarla birlikte düzenleyeceğimiz ‘Sağlıkta Bilinçlendirme Okulu’ eğitimleri ile Yıldırım Belediyesi olarak, sağlık alanındaki çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi. AK Parti Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, “Biz inanıyoruz ki kadınlar sağlıklı olursa aile ve toplum da huzurlu olur. Gerçekleştirdikleri çalışmalarla farkındalık oluşturan Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a ve katkı sunanlara için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

Nilüfer’de atıl araziler hatıra ormanına dönüşüyor

Bursa’da apartman çatısında yangın paniği

15 yıl hapis cezası bulunan firari İnegöl’de yakalandı

Bursa Şoförler Odası’ndan APP plaka açıklaması

ABD Başkanı Trump’tan barış sinyali

Yenişehir’de doğal ekmek lezzeti Yesaş’ta

Büyükşehir'den Keles'e kardeşlik sofrası

Gemlik’te barınak önünde hayvanseverler eylem yaptı

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı Arakçi ile görüştü

Mollaarap’a yeşil koridor geliyor

Bursalıları kazıklayan işletmelere ceza yağdı

Bursa'da ‘Dur’ ihtarına uymayan sürücüye 200 bin TL ceza

Devlet Bahçeli'den füzeler hakkında sert uyarı: Türkiye üzerinde kumar oynanmaz

İsrail’in propaganda hesaplarında Türkiye paniği

Kestel sokak iftarlarıyla dayanışmayı güçlendiriyor

Ulu Cami’de Ramazan mahyası: “Zekat Berekettir”

İran’dan ateşkes için güvence şartı

Osmangazi’de Ramazan bereketi Emek’te paylaşıldı

Bursa’da otomobil apartman bahçesine savruldu

İnegöl’de kayıp çocuk ekipleri harekete geçirdi

İnegöl’de kazada hayatını kaybeden Öykü toprağa verildi

İnegöl’de iftar hazırlığı sırasında çıkan yangın paniğe neden oldu

İran'dan gelen bir füze daha imha edildi

Nilüfer'de 4 kaçak yapı yıkıldı!

Saliha Erdim Yıldırımlılarla buluştu

Boş tencerenin götüremeyeceği iktidar vardır

Putin’den Hamaney’e tebrik

Osmangazi’de gönül sofrası Kiremitçi’de kuruldu

İznik’te evin çatısı küle döndü

Bursa’da milyonluk tefecilik çetesi çökertildi

Yükleniyor

loading