Yıldırım'da Karate Şampiyonası

Yıldırım Belediyesi, 11. Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası’nda 59 madalya kazandı.

BURSA HABER 4.02.2025 14:42:00 0
Yıldırım

Yıldırım Belediyesi, Bursa'nın sporda parlayan yüzü Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlediği 11. Kyokushin Karate Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların mücadele ettiği şampiyonada, Yıldırımlı sporcular büyük bir başarıya imza atarak 59 madalya kazandı.

Zorlu Mücadeleler Sonuç Verdi

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde 6 farklı kategoride düzenlenen turnuvaya, 25 şehirden ve 51 kulüpten toplamda 714 sporcu katıldı. Yarışmalar oldukça çekişmeli geçti. Yıldırım Belediyesi’ni temsilen yarışan 70 sporcu, 15 altın, 17 gümüş ve 27 bronz madalya kazanarak, tüm izleyenlere büyük bir gurur yaşattı.

Spor Kenti Yıldırım’ın Büyüyen Başarısı

Yıldırım Belediyesi, sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin sporla buluşturulması adına yıl boyunca önemli organizasyonlara imza atıyor. 2023 yılı itibariyle Nisan ayından bu yana 32 organizasyona ev sahipliği yapan Yıldırım, bu süreçte birçok ulusal ve uluslararası başarının da kapısını araladı. Yıldırım Belediyespor sporcuları, 2019 yılından bu yana kazandıkları 3 bin 992 madalya ve 208 kupa ile ilçenin spordaki başarısını taçlandırdı.

Başkan Oktay Yılmaz: “Geleceğimiz İçin Çalışmalarımızı Artırarak Sürdüreceğiz”

Başkan Oktay Yılmaz, şampiyonada elde edilen başarılarla ilgili yaptığı açıklamada, “Evlatlarımız katıldıkları her müsabakada Yıldırım’ı ve Bursa’mızı en iyi şekilde temsil ediyor ve başarıyla dönerek göğsümüzü kabartıyorlar. Evlatlarımızın geleceği için ve ilçemizin spor kenti kimliğini güçlendirmek için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi. Başkan Yılmaz, 2025 yılı itibariyle Yıldırım Belediyesi’ne bağlı lisanslı sporcu sayısının 4 bin 454'e ulaşmasının hedeflendiğini de belirtti.

İnegöl’de yangın faciası

Cevdet Yılmaz: Türkiye barıştan yana

İnegöl’de üniversite ve meslek tanıtım günleri başlıyor

Özgür Özel’den Uşak operasyonuna tepki

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

İnegöl’de ahşap imalathanesinde iş kazası

Elif Nur Kaplan şampiyon olarak milli takıma seçildi!

Saç ekiminde maksimum verim nasıl alınır?

Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşımda yeni bir dönemi başlatıyoruz

Bursa’da fetih coşkusu: 700 yıllık miras anıldı

Bursa'da Muhsin Yazıcıoğlu için Ulucami'de mevlid okutuldu

Kestel’de spora erişim kolaylaşıyor

Bursa’da tehlikeli motosiklet şovu kameraya yansıdı

Başkan Uğurdağ: Sünger fiyatlarındaki artış öngörülemez boyutta

Şadi Özdemir metroda Nilüferlilerin nabzını tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem meşruiyet krizi yaşıyor

Bursa'da devrilen baca park halindeki aracı ezdi

Bursa'da dev ekranlarda Milli zafer coşkusu

Gemlik’te el freni ihmali zincirleme facianın eşiğinden döndü

Uşak ve Marmaris Belediyesi'ne operasyon: 24 gözaltı

PFDK'dan Süper Lig kulüplerine ceza yağdı

Dünya kupası yolunda önemli zafer!

Bursa’da yanan ormanlar 8 ayda yeniden hayat buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bu Türkiye'ye diz çöktüremeyecek

Marmarabirlik üreticiye son ödemeyi 17 Nisan'da yapacak

A Milli Takım’da Romanya maçı kadrosu belli oldu: 6 eksik

Milli maç heyecanı Bursa'da dev ekranlarda yaşanacak!

Donald Trump'tan NATO'ya tepki: Bizi yalnız bıraktılar

İnegöl'ün Nöbetçi Kitaphane'lerine tam not

Yıldırım Belediyesi’nden çocuklara bilim ve sanat fırsatı

Yükleniyor

loading