Yıldırım'da Muhtarlar buluşması

Yıldırım Belediyesi Başkan Oktay Yılmaz, 19 Ekim 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla Balaban Mesire alanı'nda muhtarlarla bir araya geldi.

BURSA HABER 19.10.2021 14:59:00 0
Yıldırım

BAŞKAN OKTAY YILMAZ: “YEREL YÖNETİMLERİN TEMEL TAŞI OLAN MUHTARLARIMIZ, BİZLERİN YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIDIR. ‘DAHA YAŞANABİLİR BİR YILDIRIM’ HEDEFİMİZE GİDEN YOLDA MUHTARLARIMIZIN KATKISI VE DESTEĞİ BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ. TÜM MUHTARLARIMIZIN MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ TEBRİK EDİYORUM.”

 

BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Balaban Mesire Alanı’nda Yıldırım’daki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Program, Sadullah Öztürk ve Engin Sezer konseriyle başladı. Ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı tarafından tüm muhtarlara katılım belgesi verildi. Bunun yanı sıra Teferrüç Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşcı, Yunusemre Mahallesi Muhtarı Sevinç Mutlu, Umurbey Mahallesi Muhtarı Hayri Gürkoru, Bağlaraltı Mahallesi Muhtarı Raif Kocabaş ve Esenevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Bozkurt’a, Yıldırım’da en fazla atık toplayan mahalle seçildikleri için Güllük Mahallesi Muhtarı İsmail Eroğlu’ya da 7 dönemdir muhtar olduğu için plaket takdim edildi.

‘MUHTARLAR YEREL YÖNETİMLERİN TEMEL TAŞIDIR’

Yıldırım’da, muhtarla ile uyumlu bir çalışma ortam yakaladıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarlarımız, bizlerin yakın çalışma arkadaşlarıdır. ‘Daha yaşanabilir bir Yıldırım’ hedefimize giden yolda muhtarlarımızın katkısı ve desteği bizler için çok önemli. Muhtarlık demek vefa demek, birlik beraberlik demek. Vatanın istikbali için devlet için hiçbir şeyi esirgemeden çalışmak demek. Ben bu azmi tüm muhtarlarımızda gördüm. Bunun için 69 mahalle muhtarlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN OKTAY YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Böylesi özel bir günde Yıldırım muhtarları ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, “Muhtarlarımız bizim dert ortağımız, çalışma arkadaşımız, iş paydaşlarımız, devlet adına gözümüz, kulağımızdır. Ben bunun için öncelikle Yıldırım Belediye Başkanımıza böylesi anlamlı bir günde bizleri ortak bir masa etrafında buluşturdukları için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olsun, var olsun” dedi. Programa katılım sağlayan tüm Yıldırım muhtarlarının gününü kutlayan Muhtarlar Dernek Başkanı Muhsin Sak ise “Pandemi döneminde hepimiz zor bir süreçten geçtik. Bu süreçte muhtar arkadaşlarla elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince çalışmalarımızı sürdürdük. ‘Muhtarlar Günü’ vesilesiyle böylesi bir organizasyonda bizi buluşturan Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz’a teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Nilüfer ve Osmangazi’de planlı su kesintisi

Timsah gümbür gümbür!

Basın Kartı Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi: 2 çalışanımız basın kartı sahibi oldu!

İnegöl'de 13 yıl hapisle aranan şüpheli yakalandı

Özgür Özel’den akaryakıt için KDV çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası açıklamalar

Bursa'da yangının izleri silindi, doğa yeniden canlandı

Yalova-Bursa yolunda tır kazası: 1 yaralı

Yıldırım’dan doğaya nefes: Ayda 300 ton atık geri kazanılıyor

Kabine yoğun gündemle toplandı

Başkan Taban’dan özel öğrencilere kahvaltı buluşması

Yıldırım’da Osmanlı’nın kuruluşu ve Bursa'nın fethi konuşulacak

Bursa'da emniyetten kaçak göçmen operasyonu!

Keles’te mahallelere Büyükşehir desteği

MSB acı haberi duyurdu: Şehidimiz var

Bahçeli'den rejim yorumu: Değişiklik İran'da değil İsrail'de yaşanmalıdır

Bursa’da kadın odaklı dev çalıştay

Altın düştü, Bursa’da kuyumcular doldu: “Yeminle yok” yazısı bile yetmedi

Bursa'da ışık ihlali yapan araçlar tek tek tespit edildi!

Bursa'da yolunu kaybeden yaşlı adam, trafikte tehlike saçtı

Trump’tan İran açıklaması: “İlk ‘hadi yapalım’ diyen Hegseth’ti”

Yerli savunmanın yeni gücü: MKE TOLGA İHA’lara geçit vermiyor

Bursaspor'da tek hedef 3 puan!

Bursa'da su kesintisi

Ramazan’da dayanışma Yenişehir'de büyüdü

Bursaray arızası sonrası Başkan Bozbey'den açıklama!

Trump “görüştük” dedi, İran yalanladı: “Hiçbir temas yok”

Erol Köse hayatını kaybetti

Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti

Yıldırım’a modern pazar alanları kazandırılıyor

Yükleniyor

loading