YILDIRIM’DA ÜRETİM HİZMETE DÖNÜYOR

Yıldırım Belediyesi, asfalt kaplama, parke ve bordür uygulamaları ile ilçenin cadde ve sokaklarındaki ulaşım standartlarını yükseltiyor.

BURSA HABER 30.11.2020 14:49:00 0
YILDIRIM’DA ÜRETİM HİZMETE DÖNÜYOR

2020 yılını Fen İşleri Yılı ilan ederek ilçe genelinde altyapı seferberliği gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Asfalt Üretim Tesisi ve Beton, Parke ve Bordür Üretim Tesisi ile sağladığı tasarrufu Yıldırım’a hizmet olarak yansıtıyor. Yama ve kaplama çalışmalarıyla eskiyen ve yıpranan asfaltın yerine yeni asfalt uygulaması gerçekleştirerek yollarda kalite standartlarını yükselten Yıldırım Belediyesi, bu doğrultuda ulaşım güvenliğini sağlamış oluyor. Asfaltın yanı sıra parke ve bordür uygulamaları ile kaldırım çalışmaları da gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, yaya ulaşımında da güvenliği sağlıyor, görme engelli vatandaşlar için uygulanan kaldırım taşlarıyla da kendilerine destek oluyor. Bu kapsamda 2020 yılında ilçede asfalt yama ve kaplama miktarı 56 bin 219 tona ulaşırken, aynı dönemde Yıldırım’ın cadde ve sokaklarında uygulanan parke alanı 23 bin metrekare, bordür ise 20 bin 500 metre oldu.

 

ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

 

Yıldırım’da ilçe sakinlerine kalite standartları en yüksek hizmeti sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizde kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda birçok uygulamaya imza atıyoruz. Hem araç hem de yaya ulaşımının aksamadan sağlıklı bir şekilde sağlanması adına yollarda asfalt ve kaldırımlarda parke ile bordür uygulamalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Sadece Kasım ayı içerisinde Davutdede, Millet, Kazımkarabekir, Maltepe, Mevlana, Samanlı, Sıracevizler, Yiğitler, Yeşilyayla ve Davutkadı mahallelerimiz başta olmak üzere birçok noktada ekiplerimiz gece, gündüz demeden asfalt, parke ve bordür çalışmalarını tamamladı. Yıldırımlılara, 2020’nin ilçemizde ‘Fen İşleri Yılı’ olacağını söylemiştik. Yılın ilk günlerinde başlayan ve bugün artarak devam eden çalışmalarımıza yoğunluk vererek adeta bir altyapı seferberliği yürütüyoruz. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini de değerlendirerek Yıldırım’da hizmet çıtasını yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Osmangazi Köprüsü’nde feci olay: Fenomen hayatını kaybetti

Bursa’da yol ortasında boks gibi kavga

Osmangazi Girişimcilik Zirvesi gençlerle iş dünyasını buluşturdu

Bakan Şimşek: Türkiye’nin gri listeye girme riski yok

İznik’te kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Bursalı sporcu Uğur Tuzlu, Turkish Open Taekwondo Turnuvası’nda şampiyon oldu

İnegöl’de fabrikada gaz faciası: 1 işçi hayatını kaybetti

Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı

Bursa'da Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İnegöl’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Yıldırım’da kentsel dönüşümde yeni adım

Yeni vizyona giren "Çatlı" filminde İnegöllü oyuncu sürprizi!

DSÖ Bursa'nın sağlık vizyonunu resmen duyurdu

MSB ve İngiltere anlaştı: Eurofighter Typhoon uçakları geliyor

Galatasaraylı Metehan Baltacı tahliye edildi

Bursa'da sahte bandrol operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Baskı, sansür ve yılmayan bir yaşam: Orhan Kemal!

Bursa’nın liseli müzisyenleri Nilüfer’de buluşuyor

Tophane Meydanı yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor

Mustafakemalpaşa’da isim değişikliği mesaisi

Osmangazi’de iki katlı binada alevler yükseldi

Bursa basını Orhan Kemal Müzesi’nde buluştu

Bursa’da 156 yıllık tarihi binada yangın

İnegöl’de hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Millilerimiz 24 yıl sonra tekrar Dünya Kupası hayaline koşuyor

Osmangazi’de motosiklet kazası kamerada

Başkan Aydın’dan büyüklere anlamlı ziyaret

AK Parti Bursa’dan saha çalışmasında büyük başarı

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 16 Kişi hakkında gözaltı kararı

Akaryakıta çifte indirim!

Yükleniyor

loading