YILDIRIM’DA ÜRETİM HİZMETE DÖNÜYOR

Yıldırım Belediyesi, asfalt kaplama, parke ve bordür uygulamaları ile ilçenin cadde ve sokaklarındaki ulaşım standartlarını yükseltiyor.

BURSA HABER 30.11.2020 14:49:00 0
YILDIRIM’DA ÜRETİM HİZMETE DÖNÜYOR

2020 yılını Fen İşleri Yılı ilan ederek ilçe genelinde altyapı seferberliği gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Asfalt Üretim Tesisi ve Beton, Parke ve Bordür Üretim Tesisi ile sağladığı tasarrufu Yıldırım’a hizmet olarak yansıtıyor. Yama ve kaplama çalışmalarıyla eskiyen ve yıpranan asfaltın yerine yeni asfalt uygulaması gerçekleştirerek yollarda kalite standartlarını yükselten Yıldırım Belediyesi, bu doğrultuda ulaşım güvenliğini sağlamış oluyor. Asfaltın yanı sıra parke ve bordür uygulamaları ile kaldırım çalışmaları da gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, yaya ulaşımında da güvenliği sağlıyor, görme engelli vatandaşlar için uygulanan kaldırım taşlarıyla da kendilerine destek oluyor. Bu kapsamda 2020 yılında ilçede asfalt yama ve kaplama miktarı 56 bin 219 tona ulaşırken, aynı dönemde Yıldırım’ın cadde ve sokaklarında uygulanan parke alanı 23 bin metrekare, bordür ise 20 bin 500 metre oldu.

 

ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

 

Yıldırım’da ilçe sakinlerine kalite standartları en yüksek hizmeti sağlamak için çalıştıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “İlçemizde kent estetiğine uygun düzenlemeler gerçekleştirirken sokak ve caddelerin modern kimliğe bürünmesi için bu noktalarda birçok uygulamaya imza atıyoruz. Hem araç hem de yaya ulaşımının aksamadan sağlıklı bir şekilde sağlanması adına yollarda asfalt ve kaldırımlarda parke ile bordür uygulamalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda aşınan ve deforme olan yollarımızda tamir, bakım işlemleri, kilit parke ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Sadece Kasım ayı içerisinde Davutdede, Millet, Kazımkarabekir, Maltepe, Mevlana, Samanlı, Sıracevizler, Yiğitler, Yeşilyayla ve Davutkadı mahallelerimiz başta olmak üzere birçok noktada ekiplerimiz gece, gündüz demeden asfalt, parke ve bordür çalışmalarını tamamladı. Yıldırımlılara, 2020’nin ilçemizde ‘Fen İşleri Yılı’ olacağını söylemiştik. Yılın ilk günlerinde başlayan ve bugün artarak devam eden çalışmalarımıza yoğunluk vererek adeta bir altyapı seferberliği yürütüyoruz. Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini de değerlendirerek Yıldırım’da hizmet çıtasını yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Hemşire şiddeti kamerada: 5 günlük bebek engelli kaldı

İnegöl’de sabah saatlerinde şüpheli ölüm

İki kız kardeşin cinayet şüphelisi cezaevinde intihar etti

Kaza yapan altın firması yetkilisi Kanal 16’ya konuştu: 3 kilo altını bulduk

Bursa’daki cinayet davasında sanıktan çarpıcı savunma

Büyükşehir’den bahar havası

TBMM onayladı: En düşük emekli aylığı 20 bin lira

Avrupa Parlamentosu, AB-ABD Ticaret Anlaşmasını askıya aldı

Putin’den Grönland hesabı

Bedelli askerlikte 2026 sınıflandırma sonuçları açıklandı

Osmangazi'de mini voleybol coşkusu

Kontrolden çıkan otomobil can aldı

Bakan Fidan’dan KİB Genel Sekreteri’ne kabul

Nilüfer’de müziğin kültürel yolculuğu

İnegöl Belediyesi’nden kronik hastalara ücretsiz hastane servisi

İYİ Parti Anıtkabir'i ziyaret etti

Abdulkadir Uraloğlu: Trabzon-Ankara arası hızlı trenimizle 4,5 saate düşecek

Otobüste yolcuyu darbedip, 'Komutanımı çağırın' dedi: O anlar kamerada

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulup, bunun hesabını soracağız

Yere atılan izmaritin belediyeye 35 milyon liralık maliyeti

Cumhur İttifakı zirvesi bugün Ankara’da yapılacak

Bursa trafiği için yeni kavşak ve bulvarlar yolda

Bursa’da molotoflu saldırı: 8 şüpheli yakalandı

Oyak Renault’tan çocuklara trafik güvenliği eğitimi

Bursa oto devi duyurdu: Ucuz model yolda

Altın ve gümüşte tarihi zirve: Gram altın 7 bin tl'ye dayandı

Yıldırım’da dar gelirliye su faturası desteği

Donald Trump: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi bir telefon görüşmesi yaptık

Şam–SDG hattında ateşkes kararı

Bursa'da ulaşıma %15 zam

Yükleniyor