Yıldırım'da yüzme bilmeyen kalmayacak

Yıldırım Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesine tam destek veriyor.

SPOR 4.08.2021 14:59:00 0
Yıldırım

Vakıf Mahallesi’nin ardından Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulan ve temizlik, hijyen, bakım, eğitim hizmetlerinin Yıldırım Belediyesi tarafından verildiği havuzda, 6-13 yaş arası çocuklar yüzme öğreniyor.  Salı, çarşamba, Perşembe ve cuma günleri saat 9.00-18.00 arasında hizmet verilen Mimar Sinan Yüzme Havuzu’nda toplam 400 öğrenci yüzme eğitimi alıyor.

 

Yüzme sporunun çocuklar için çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bakanlığımızın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesini çok değerli buluyor ve elimizden gelen desteği veriyoruz. Yüzme sporu çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimi için çok önemli. Yıldırım Belediyesi olarak Vakıf Mahallesi’nin akabinde Mimar Sinan Mahallesi’nde kurduğumuz havuzla, vakıflardan, sivil toplum kuruluşlarından, Kuran Kurslarından gelen çocuklarımıza hem yüzme öğretiyoruz hem de yüzme sporunu sevdirmeye çalışıyoruz.

12x20 ebatında ve 125 cm derinliğinde olan havuzlarımızdan toplamda 940 çocuğumuz faydalanıyor. Tüm bakım, hijyen ve işletme hizmetlerini Yıldırım Belediyesi olarak biz yerine getiriyoruz. Çocuklarımızın geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir kesintisiz büyüyor

Başkan Bozbey: Bursa trafiğine nefes aldıracağız

1.2 milyon TL değerindeki 'Tiny house'u çalmıştı...

Hakan Fidan NATO toplantısında Rutte ile bir araya geldi

AK Parti Bursa’dan son kulisler

Kasım enflasyonu 31,1’e geriledi

Ak Parti Bursa ailesi büyüyor

AB’den Rus gazına büyük ambargo

Osmangazi’de engelli yollarını işgal edenlere ceza

İnegöl'e 572 fidanlık yeni koruluk kazandırıldı

Bursa'da 1 milyon 200 bin liralık ‘Tiny House'u çalan şüpheli yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'yı geride bıraktık

Bursa'da Arap Şükrü Sokağı'nda işgal uyarısı

Nilüfer’in sosyal girişimcilik vizyonuna ‘Altın Pusula’ ödülü

Atış mağduru engelli çocuğun yürek burkan mektubu

Bursa’da otobüslerde güvenlik arttı

Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

“Emekle Büyüyen Sistem: Denetimli Serbestliğin 20 Yıllık Yolculuğu” konuşuldu

Bursa'da kaçak silah imalatı atölyesine operasyon

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Yükleniyor