YILDIRIM’DAN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERE TAM DESTEK

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ. YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK ÖĞRENCİ DOSTU PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK.”

BURSA HABER 7.06.2021 15:41:00 0
YILDIRIM’DAN ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERE TAM DESTEK

Yıldırım Belediyesi, salgın nedeniyle eğitimlerini evden sürdürmek zorunda kalan öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Hayata geçirmiş olduğu “Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları” ile uzman eğitimcilerle gençleri buluşturan Yıldırım Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençler için hafta sonu online deneme sınavları düzenledi. Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarına katılan öğrenciler kendilerini ölçme fırsatı buldu.  Online deneme sınavı ile hem eksiklerini gören hem de heyecanlarını bir nebze de olsa yenen öğrenciler, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

BAŞKAN YILMAZ: ‘GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Gençlerin sınav stresini azaltmak, soru çözme pratiklerini geliştirmek ve başarı oranlarını artırmak için ‘90 Günde Üniversiteye Hazırlık Kursları’nın ardından şimdi de online deneme sınavlarını düzenlediklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Gençlerimizin yanında olmak ve sınav heyecanlarını azaltmak adına çalışmalar yürütüyoruz. Gençlerimiz gayretlerinin neticelerini en güzel şekilde alacaklar inşallah. Benim onlara güvenim tam. Yıldırım Belediyesi olarak öğrenci dostu uygulamalarımıza devam edeceğiz. Geleceğimiz olan evlatlarımızın başarısını görmek bizim için büyük bir mutluluk ve gururdur. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan gençlerimizin ve ailelerinin heyecanını paylaşıyor, hepsine bu zorlu süreçte başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

Boğazova yaylası için tarihi fırsat

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Bakan Güler, Özbek mevkidaşı Korgeneral Halmuhamedov ile bir araya geldi

700. yılın ilk spor coşkusu Osmangazi’de başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi dünyanın en geniş uçuş ağına sahip ülkelerinden biri yaptık

Bursa’da 55 gram kokain ele geçirildi; 3 kişi gözaltına alındı

Otomobil, dere yatağına uçtu: 1 ölü, 3 ağır yaralı

İnegöl’de Türk Sanat Müziği ziyafeti

Fetih söyleşileri Yıldırım'da

Putin’e Gazze Barış Kurulu daveti

Muş'ta kar kalınlığı 60 santimetre: 350 köy yolu kapandı

İspanya'da tren kazası: 39 kişi hayatını kaybetti

Kestel’de karne hediyesi: Alaçam Kar Festivali

Bursa’da uyuşturucu ticareti yapmaktan aranan 3 hükümlü yakalandı

Pınar Erbaş işten çıkarılmasına sessiz kalmadı

Bursa'da direksiyon dersinde talihsiz kaza anı kamerada

‘Kız meselesi’ nedeniyle kuzenini yaraladı

Atlas Çağlayan’ın annesini tehdit eden 4 kişi gözaltına alındı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor: Suriye ve Gazze başlıkları öne çıkıyor

Şoförler Ahmet Çakır ile yola devam dedi

Esenboğa’ya yeni pist: Kapasite 30 milyona çıkıyor

Mia Haber yayın ağını genişletiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile kurumu saldırı altında

Trump’a suikast girişiminde bulunmuştu: Ömür boyu hapis talep edildi

Donald Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gazze daveti

Bursa’da yol kavgası kamerada: Önce bıçakladı, sonra 112’yi aradı

Her söz hakaret değil: İşte o liste...

Yıldırım'da tapu seferberliği

Kendini kitleyerek iş yerini ateşe verdi dumandan etkilenerek bayıldı

Yükleniyor