Yıldırımın anneleri bilinçlendiriliyor

‘ANNE-ÇOCUK AKADEMİSİ’, BÜYÜME ÇAĞINDA OLAN ÇOCUKLARLA İLGİLİ SORUNLARI ELE ALARAK, EBEVEYNLERE YOL GÖSTERECEK ÇÖZÜMLER ÜRETİYOR.

BURSA HABER 13.10.2021 14:12:00 0
Yıldırımın anneleri bilinçlendiriliyor

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “GELİŞİM ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARA ROL MODEL OLAN EBEVEYNLERİ BİLİNÇLENDİRMEK ADINA ‘ANNE-ÇOCUK AKADEMİSİ’Nİ HAYATA GEÇİRDİK”

BURSA- Yıldırım Belediyesi hayata geçirdiği ‘Anne Çocuk Akademisi’  ile birlikte, alanında Uzman Psikologlar eşliğinde gelişim çağındaki çocukların yaşadığı sorunları masaya yatırıyor. Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Anne Çocuk Akademisi’, Yavuz Selim Kültür Merkezi’nde ebeveynleri ve çocukları bir araya getirdi.

Eğitim seminerinde “Çocuklarda güvenli bağlanma nasıl oluşur, anne-çocuk arasındaki bağlanma krizlerinde bizleri neler bekliyor, bu süreçte çocuklara nasıl davranmalı ?” gibi konular ele alınarak aileler bilinçlendirildi.

4 hafta boyunca sürecek eğitimlere katılım sağlayan ailelere sertifika verilecek. 16 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek seminerde ise gelişen teknoloji ile birlikte çocuklarda meydana gelen öfke krizleri konuşularak sağlıklı çözümler üretilecek. 

AİLE DOSTU BELEDİYE

Gelişim çağındaki çocuklara rol model olan ebeveynleri bilinçlendirmek adına ‘Anne-çocuk Akademisi’ni hayata geçirdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “ Büyüme çağında olan çocuklarımız bu dönemde farklı sorunlarla karşılaşabiliyor.

Bizde Yıldırım Belediyesi olarak daha sağlıklı ve bilinçli bireylerin yetişmesine önem veriyoruz. Bu noktada hayata geçirdiğimiz ‘Anne-çocuk Akademisi’yle “Anne-çocuk arasında ilişki nasıl olmalı? , her yaş gruplarında değişen öfke belirtileri nelerdir?” gibi konuları ele alarak aileleri bilinçlendirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni İran liderine saldırı iddiası doğrulandı

Bursa’da 3 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Başkan Yılmaz’dan 45 bin kişiye iş ve eğitim desteği

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa programında neler olacak?

Başkan Özel’den 12 Mart İstiklal Marşı mesajı

İlber Ortaylı 5 gündür yoğun bakımda

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Topraklarımıza göz diken olursa hodri meydan”

Nilüfer amatör sporuna belediyeden güçlü destek

Erdoğan’dan emeklilere bayram öncesi müjde

Akın Gürlek: “Mahkeme salonları siyaset arenası değildir”

Kestel’de kadınlar için Bursa tarih ve kültür gezileri başladı

Bursa Büyükşehir’den Saraybosna’da iftar buluşması

Yıldırım’da ani fren zincirleme kazayı tetikledi

Bursa’da 700 kilo bozuk sucuk imha edildi

Başkan Aydın Yunuseli’nde vatandaşlarla iftar yaptı

Bursa’da jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe

İngiliz basını Galatasaray galibiyetini konuşuyor

Nilüfer’de 11. Tohum Takas Şenliği başlıyor

Bursa’da ‘piyasacı’ sürücülere polis baskını

Osmangazi’de korkunç kaza: Sürücü ağır yaralandı

Bursa’da taksi ücretlerine zam: İşte yeni tarife..

Bursa'nın üreten kadınları sürdürülebilir gelecek için buluştu

Benzin ve motorinde çifte indirim bekleniyor!

Bursa’da burçak toplamaya giden adam avcı kurşunuyla öldü

Nilüfer’de atıl araziler hatıra ormanına dönüşüyor

Bursa’da apartman çatısında yangın paniği

15 yıl hapis cezası bulunan firari İnegöl’de yakalandı

Bursa Şoförler Odası’ndan APP plaka açıklaması

ABD Başkanı Trump’tan barış sinyali

Yenişehir’de doğal ekmek lezzeti Yesaş’ta

Yükleniyor

loading