Yıldırımlı çocuklar, yarıyıl karne şenliğinde buluştu

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen 'yarıyıl karne şenliği' renkli görüntülerle başladı

BURSA HABER 22.01.2022 15:00:00 0
Yıldırımlı çocuklar, yarıyıl karne şenliğinde buluştu

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yıldırım’da Karne Şenliği’ etkinliklerinde çocuklar doyasıya eğleniyor.

Yıldırım Belediyesi, 2021- 2022 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için birbirinden güzel etkinlikler hazırladı. Karnesine kavuşan öğrenciler, soluğu Barış Manço Kültür Merkezi’nde aldı. 'Yıldırım'da Karne Şenliği' etkinlikleri, ilk gününde binlerce Yıldırımlı misafiri ağırladı. Geleneksel çocuk oyunları ile başlayan etkinlikler, yüz boyama,  müzikli drama oyunları ve Arda ile Ceren Müzikali ile devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, miniklerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Çocuklarını bir an olsun yalnız bırakmayan veliler ise Yıldırım Belediyesi ve Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'a teşekkür ederek, böyle bir ortamda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

KARNE ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Tüm çocukların sıkı bir eğitim dönemini geride bıraktıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak, çocuklarımız sömestir tatiline mutlu bir başlangıç yapsınlar diye ‘Yıldırım’da Karne Şenliği’ni düzenledik. 26 Ocak’a kadar devam edecek olan şenlikte, eğlenceli oyunlardan geleneksel sokak oyunlarına, yüz boyama etkinliklerinden müzikli drama oyunlarına, çocuk tiyatrolarından sihirbaz gösterilerine kadar birçok etkinlik yapılacak. Tüm çocuklarımızın keyifle vakit geçireceği şenlikte, 23 Ocak’ta  ‘Bir Varmış Bir Yokmuş Tiyatrosu’, 24 Ocak’ta ‘Nasreddin Hoca Çocuk Tiyatrosu’, 25 Ocak’ta ‘İbiş ile Memiş Çocuk Tiyatrosu’ Barış Manço Kültür Merkezi sahnesinde yerini alacak. Öte yandan, 26 Ocak’ta Kaplıkaya Cazibe Merkezi Akvaryumunu, öğrencilerimizin ücretsiz ziyaretine sunuyoruz. Tüm evlatlarımızı eğlenceli anlar geçirmeleri için Yıldırım’da Karne Şenliği’ne bekliyorum” dedi.

 

Bursaspor'dan deplasmanda 6 puanlık galibiyet!

Bursa milletvekili, Özgür Özel'in A takımında

“Kadın Sığınağı” ilk gösteriminde büyük beğeni topladı

Osmaniye'de katliam gibi kaza yaşandı

Bursa'da lezzetler gün yüzüne çıkıyor

Nilüfer’de gönüllülük ve dayanışma buluşması

Osmangazi’de cumhuriyetin eğitimci ilk kadın milletvekilleri konuşuldu

Yeni araştırma: İl olmaya en yakın ilçeler belli oldu

TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri konuşuldu

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Yükleniyor