Tarih: 13.02.2024 12:00

Yıldırımlılar Ayçiçeği Parkı'nda buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde zaman geçirebileceği park ve yeşil alanların sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak Ayçiçeği Parkı'nı hizmete açan Yıldırım Belediyesi, 1,5 milyon metrekare aktif yeşil alan hedefini ilerletiyor.

Yıldırım Belediyesi, Ayçiçeği Parkı ile vatandaşların huzur ve güven içinde vakit geçirebileceği yeni bir mekân sunuyor

Yıldırım Belediyesi'nin hizmete açtığı Ayçiçeği Parkı, 2 bin 292 metrekarelik bir alana sahip. Parkın bin 204 metrekarelik bölümü yeşil alan olarak düzenlendi. Parkta çocuk oyun alanları, fitness alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, oturma alanları ve kamelyalar bulunuyor.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ayçiçeği Parkı'nda yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 5 yıllık süreçte, Balaban Orman Parkı, Cumalıkızık Orman Parkı ve Büyükşehir Belediyesi eliyle Vakıf Bera Kent Parkı başta olmak üzere 31 yeni park, 41 sil baştan yeniledikleri mahalle parkı ve 5 meydan projesi ile Yıldırımlıların yaşam standartlarını yükselttik. 1,5 milyon metrekare aktif yeşil alan hedefimizin 1 milyon 200 bin metrekaresini tamamladık. İnşallah devam eden işlerimiz de tamamlandığında toplam da 1,5 milyon metrekare yeşil alanı ilçemize kazandırmış olacağız" dedi.

Başkan Yılmaz, Ayçiçeği Parkı'nda mahalle sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini ve önerilerini dinledi. Yıldırım'da hizmet ve projeleri sahada, hemşehrileri dinleyerek şekillendirdiklerini belirten Başkan Yılmaz, "Bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını tespit ederken, hemşehrilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak hizmetleri istişarelerle mahallelerimize götürmeyi planlıyoruz" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —