Tarih: 18.11.2020 15:08

Yıldırımspor şen şakrak

Facebook Twitter Linked-in

Maça oldukça etkili başlayan Bursa temsilcisi, ilk yarıda birçok gol pozisyonuna girerken bu şansları değerlendiremeyince, soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi. İkinci yarıya ise oyuncu değişiklikleri ile başlayan Bursa Yıldırımspor, aradığı golü 53’üncü dakikada buldu. Üst üste kullanılan köşe vuruşlarının ardından Mahmut Güleç topu fileler ile buluşturarak takımını öne geçirdi. Dakikalar ilerledikçe baskısını daha da artıran Bursa temsilcisi, bu kez 76’ncı dakikada golcü oyuncusu Hüseyin Çelik ile farkı ikiye çıkararak rahatladı. Maçın son bölümlerinde tansiyon yükselirken, iyi savunma yapan ve hızlı ataklarla da etkili olan Bursa Yıldırımspor’da, uzatma anlarında Furkan Fehmi Güneş’in golü skoru belirledi. Karşılaşma Bursa Yıldırımspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonucun ardından Bursa temsilcisi, sahasında üst üste dördüncü maçını da kazanmasını bildi. Ligde de beşinci galibiyetini elde eden Bursa Yıldırımspor, puanını 16’ya çıkararak zirve yarışını sürdürdü. Konuk ekip ise, yedinci mağlubiyetini aldı.

Stat: Minareli Çavuş Spor Tesisleri
Hakemler: Şahin Berker, Ahmetcan Akkoyun, Aykut Yılmaz
Bursa Yıldırımspor: Özel Keklik - Kerem Az, Mahmut Güleç, Mehmet Kalkan, Osman Demir, Muhammet Öz (Dk. 90 Muhammet Furkan Keskinoğlu), Tuğkan Kamışoğlu, Murat Mercan (Dk. 46 Hüseyin Atalay), Alpay Aldemir (Dk. 46 Furkan Fehmi Güneş), Doğacan Diker (Dk. 78 Mert Türkileri), Hüseyin Çelik (Dk. 87 Burak Aydın)
Sultanbeyli Belediye Spor: İhsan Turgut Kırveli - Serhat Yeşilördek, Bünyamin Küçükosman (Dk. 46 Mustafa Dündar), Samet Bulut, Kadir Samet Eser, Taner Yıldız (Dk. 77 Okan Demir), Muhammet Enes Erdem (Dk. 72 Ertuğrul Çamlıbel), İskender Can, Uğurcan Arslantürk,  İlke Nelik, Furkan Korkut
Goller: Dk. 53 Mahmut Güleç, Dk. 76 Hüseyin Çelik, Dk. 90+2 Furkan Fehmi Güneş (Bursa Yıldırımspor)
Sarı Kartlar: Dk. 75 Hüseyin Atalay, Dk. 83 Osman Demir, Dk. 83 Özal Keklik (Bursa Yıldırımspor), Dk. 27 Taner Yıldız, Dk. 44 Muhammet Enes Erdem, Dk. 83 Serhat Yeşilördek (Sultanbeyli Belediye Spor)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —