Tarih: 05.10.2024 10:49

Yol çalışması

Facebook Twitter Linked-in

 

Kara yollarında devam eden yapım, bakım ve onarım işlemleri sırasında hız limitlerine uyulması ve trafik işaretlerine dikkat edilmesi önem taşımaktadır.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda Bursa Batı-Karacabey kavşakları arasındaki bakım-onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönündeki trafik işaretlemeleri ve bant değişikliği gerçekleştirileceğinden, trafik akışı karşı yönden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Yenikent - Temelli Projesi'nde K-12 köprüsü (Kol-6) inşaat çalışmaları sebebiyle Anadolu Otoyolu'nun 3-4. kilometreleri İstanbul istikametinde trafiğe kapatılmıştır. Bu güzergahta ulaşım, Ankara yönünde gidiş-geliş olarak devam etmektedir.

Ankara - Konya yolunun 0 - 68. kilometrelerinde Konya - Ankara istikametinde asfalt yolun üstyapısındaki çatlakların onarım çalışmaları dolayısıyla 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamındaki Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) Otoyolu'nda Gelibolu Güney-Lapseki kavşakları arasında, 1915 Çanakkale Köprüsü ve yaklaşım viyadüklerinde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle her iki yöndeki sağ şerit trafiğe kapatılmıştır.

TEM Otoyolu'nun Saray-Lüleburgaz kavşakları 105-110. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla Edirne yönü trafiğe kapatılmış olup, ulaşım İstanbul istikametinden iki yönlü olarak yapılmaktadır.

Antalya-Isparta yolunun 24-25. kilometrelerinde Kazak-1 ve Kazak-2 tünellerinde 09.00-17.00 saatleri arasında aydınlatma çalışmaları yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sürdürülecektir.

Osmaniye-Gaziantep yolunun 4-7. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Samsun-Ordu yolunun Ünye Çevre yolu 6-8. kilometrelerinde Yunus Emre Tüneli'nin Samsun yönü, bakım-onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmıştır. Diğer tüpten iki yönlü ulaşım devam etmektedir.

Sakarya-Bilecik yolunun 36-40. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Bilecik yönü trafiğe kapatılmıştır. Bu bölgede ulaşım, Sakarya yönünden gidiş-geliş olarak yapılmaktadır.

Bartın-Safranbolu yolunun 2-15. kilometreleri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrol altına alınmıştır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —