Yunus Akgün: "İnşallah Kayserispor maçında şampiyon oluruz"

Yunus Akgün: "İnşallah Kayserispor maçında şampiyon oluruz"

GÜNDEM 27.04.2025 22:57:46 0
Yunus Akgün:
Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, Süper Lig’in 36. haftasındaki Kayserispor maçında şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.
Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’u 5-1’lik skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Mücadelenin ardından Galatasaraylı futbolcu Yunus Akgün, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım performansının artarak ilerlediğini belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Çok mutluyuz. Arda Turan ve Eyüpspor’u tebrik ederim. Onlar da iyi bir performans sergiliyor. Onların da Avrupa hedefi var. Bugün iyi oyunla galip geldik ve böyle devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Yunus Akgün, sakatlığıyla ilgili de, "Ağrılarım daha iyi gidiyor. Sona yaklaşıyoruz ama daha iyi diyebilirim" dedi.
Son dönemde gol attıktan sonra takım arkadaşlarıyla sevinç yaptıkları şarkıya değinen Akgün, "Abdülkerim Bardakcı bana kızıyor. ’O senin şarkın değil. Benim şarkım’ diyor. Milli takımda ilk o yapmıştı. Evimizde oynayacağımız ilk maçta bunu yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"İnşallah Kayserispor maçında şampiyon oluruz"
Sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedeflediklerini ve Kayserispor maçında bunu başarmak istediklerinin altını çizen Yunus, "Belli olmaz, futbol bu. İnşallah Kayserispor maçında şampiyon oluruz. Sezon başından beri hedefmiz 5. yıldız" cümlelerine yer verdi.

"Ben sadece Galatasaray’ın şampiyonluğuna odaklıyım"
Sözleşmesiyle ilgili sezon sonunda konuşacaklarını belirten Yunus Akgün, "Sözleşmeyle alakalı bir şey yok. Ben sahaya odaklıyım. Ben sadece Galatasaray’ın şampiyonluğuna odaklıyım. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sözleşme olayları her zaman konuşulur. Onda bir problem yok. Sezon bitince zaten oturup konuşuruz" ifadelerini kullandı.

"Osimhen burada olduğu için şanslıyız"
Victor Osimhen’in büyük bir karakter olduğunu vurgulayan Yunus, "O burada olduğu için şanslıyız. Çok iyi bir futbolcu. Her zaman elinden geleni yapıyor. Bize katkısı çok büyük. Biz de ona elimizden geldiğince sahada katkı vermeye çalışıyoruz. O bana bir şeyler katıyor. Ben de ona bir şeyler katmaya çalışıyorum. Güzel bir ikili ilişkim var onunla" şeklinde konuştu.

Kadıköy’de balkon çöktü, bina tedbiren boşaltıldı

Dere kenarında çıkan kavgada biri emekli polis, iki kişi silahla vurularak yaralandı

Kendisine kurşun yağdıran kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Galatasaray: 81 - Aliağa Petkimspor: 86

Burak Gören: "Aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum"

Yunus Akgün: "İnşallah Kayserispor maçında şampiyon oluruz"

Victor Osimhen: "Şampiyonluk yolunda bu puanlar çok önemli"

İstanbul’daki St. Antuan Kilisesi’nde Papa Franciscus için ayin düzenlendi

Lucas Torreira’dan üst üste 3 maçta gol

Alvaro Morata bu sezonki gol sayısını 5’e çıkardı

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 1 - Galatasaray: 5 (Maç sonucu)

Kaan Ayhan 3 maç sonra sahada

Victor Osimhen en golcü sezonunu tekrarladı

Galatasaray’da galibiyet 3’lüsü Alvaro Morata’dan

Okan Buruk, Süper Lig’de 3. kez ’dalya’ dedi

Roland Sallai, bu sezon 6. golünü attı

Galatasaray galibiyet serisini 5’e çıkardı

Edremit’te aracın içinde sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Liverpool, Premier Lig’de şampiyonluğunu ilan etti

Bursa Amatör maçında skandal

Özgür Özel: "İmamoğlu’nun bütün programlarına bakın, o çanta jammer çantası"

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 0 - Galatasaray: 1 (İlk yarı)

Maltepe’de petshop görünümlü depoda 100 kilo uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da 8 ilçede eş zamanlı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Galatasaray’da 3 değişiklik

İsmet Taşdemir: "İstenmediğimi hissedersem kalmam"

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 0 - Galatasaray: 0 (Maç devam ediyor)

Yalçın Koşukavak: "Galibiyete seviniyorum ama birkaç maç daha var"

Sakaryaspor-Erzurumspor maçının ardından

Bandırmaspor - Esenler Erokspor maçının ardından

Yükleniyor