Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü silahlı saldırıya uğradı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından özel kalem müdürü vekili Samet Güdük'e silahlı saldırı düzenlendi.

Zeydan Karalar
ASAYİŞ 12.02.2024 14:00:00 0

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 12 Şubat 2024 tarihinde korkunç bir olay gerçekleşti. Kimliği belirsiz bir kişi, özel kalem müdürü vekili Samet Güdük'e makamında silahlı saldırı düzenledi. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Güdük, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, belediye çalışanı olduğu belirlenen bir kişi, tabancayla girdiği belediye binasında Güdük'e ateş açtı. Saldırı sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güdük, ilk müdahalenin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan ameliyatta Güdük'ün hayati tehlikesinin atlatıldığı öğrenildi.

Adana Valiliği, saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, olayın alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştiğini ve şüphelinin Mikail G. isimli belediye çalışanı olduğunu açıkladı. Şüphelinin olay akabinde polis merkezine giderek teslim olduğu da belirtildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırganın emniyetteki sorgusu sürüyor.