Zeytinyağı sektöründe çözüm için harekete geçildi

Zeytinyağı sektöründe çözüm için harekete geçildi

GÜNDEM 16.03.2025 00:29:58 0
Zeytinyağı sektöründe çözüm için harekete geçildi
Gemlik Belediye Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Gemlik başta olmak üzere Mudanya ve Orhangazi ilçelerindeki zeytinyağı tesislerinin karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı. Toplantıya Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve ticaret odaları temsilcileri katılarak, sektörün önündeki engeller ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Gemlik’in zeytin ve zeytinyağı üretimindeki önemli rolüne dikkat çekilen toplantıda, özellikle ruhsatlandırma ve altyapı eksiklikleri gibi konular detaylı şekilde ele alındı. Ticaret odası temsilcileri, üreticilerin rekabet gücünü artırmak ve sektörün ekonomik yapısını güçlendirmek için atılması gereken adımları paylaştı.
Gemlik Belediyesi’nin yerel üreticilere sağladığı desteklerin önemine vurgu yapılırken, bölgedeki üretimin sürdürülebilir ve verimli hale getirilmesi için belediye ve ticaret odalarının iş birliği içinde çalışması gerektiği ifade edildi. Tüm bölgeleri kapsayan ortak projeler geliştirilmesi konusunda fikir birliğine varılan toplantıda, özellikle Gemlik’in bu süreçte öncü bir rol üstleneceği belirtildi.
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ilçenin zeytinyağı üretiminde hak ettiği noktaya ulaşması için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti. Bölgedeki üreticilerin karşılaştığı sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına ilgili tüm kurumların iş birliği içinde hareket edeceği vurgulandı.

Bursaspor'dan deplasmanda 6 puanlık galibiyet!

Bursa milletvekili, Özgür Özel'in A takımında

“Kadın Sığınağı” ilk gösteriminde büyük beğeni topladı

Osmaniye'de katliam gibi kaza yaşandı

Bursa'da lezzetler gün yüzüne çıkıyor

Nilüfer’de gönüllülük ve dayanışma buluşması

Osmangazi’de cumhuriyetin eğitimci ilk kadın milletvekilleri konuşuldu

Yeni araştırma: İl olmaya en yakın ilçeler belli oldu

TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri konuşuldu

Başkan Taban gençlere kulak verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye kadın haklarında altın yıllarını bizim dönemimizde yaşıyor

Nilüfer'de su kesintisi

Nilüfer’de renkli yılbaşı hazırlığı

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Yükleniyor