ZİRVE TIKLIM TIKLIM!

Teleferik kuyruğu ana yola kadar taştı

ZİRVE TIKLIM TIKLIM!
YAŞAM 19.01.2019 18:15:51 0
Uludağ´da sömestr yoğunluğu vatandaşlar akın etti, sis nedeni ile görüş mesafesi 5 metreye düştüSömestr tatilinin ilk gününde kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ´da adım atacak yer kalmadı.

Uludağ´da sömestr yoğunluğu vatandaşlar akın etti, sis nedeni ile görüş mesafesi 5 metreye düştü


Sömestr tatilinin ilk gününde kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ´da adım atacak yer kalmadı. Hafta sonunu ve sömestr tatilini fırsat bilip Uludağ´a çıkan vatandaşlar yoğun sis ile karşılatı. Yoğun sisin ve kar yağışının etkili olduğu beyaz cennette görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü.



Kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ´da sömestr tatili ve hafta sonu tatili nedeni ile adım atacak yer kalmadı. Tatili fırsat bilip Uludağ´a akın eden vatandaşlar pistleri doldururuken 1. Oteller bölgesinde uzun araç kuyrukları meydana geldi. Pistlerde kayak yapan vatandaşlar etkili olan kar yağışı ve sis nedeni ile zor anlar yaşarken Uludağ´da görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü. Telesiyejlere binmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken çocuklar ise tatilin keyfini kayak, snowboard yaparak çıkardı. Ayrıca Uludağ´da hava sıcaklığı en düşük sıfırın altında 10 en yüksek sıfırın altında 2 derece olarak ölçürken kar kalınlığının 116 santimetre olduğu öğrenildi.

Uludağ´daki 1 Kilometrelik Teleferik Kuyruğu Sokaklara Yayıldı

 Bursa´da, teleferikle Uludağ´a çıkmak isteyen tatilciler, 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Sokak aralarına kadar uzayan kuyruk ortaya ilginç manzaralar çıkardı.

Bursa´da, teleferikle Uludağ´a çıkmak isteyen tatilciler, 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Sokak aralarına kadar uzayan kuyrukta bekleyen tatilciler "Yukarı çıktığımızda beklediğimize değeceğine inanıyoruz diye konuştu.

1 KİLOMETRELİK TELEFERİK KUYRUĞU

Okulların yarıyıl tatiline girmesini fırsat bilen tatilciler ve Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin Kış Şenliği etkinliğine katılacak olanlar, Uludağ´a akın etti. Ülkenin birçok illerinden ailece ya da arkadaş gruplarıyla gelen tatilciler, teleferiğe binmek için uzun kuyruk oluşturdu. 1 kilometreyi bulan kuyruk, Teferrüç Mahallesi´nde sokak aralarına kadar uzadı.