İBRAHİM USLU

Bursaspor ligin en zor deplasmanından zaferle döndü.
9 maçtır yenilmeyen ligin belkide en bütçeli kulübü Adanademirspor’u yenmek 3 puandan çok daha fazlasıydı. Denge oyunu, defansif kimliğin pekişmesi bir yana play-off’taki rakiplerimizin kolay kolay çıkamayacağı bir deplasman olduğunu unutmamak lazım.
Mustafa Er hocamızada bir parantez açmalıyız. Hücum gücüyle ligin en iyisi olarak lanse edilen Bursaspor’umuz savunma zaafıylada ligin kötü takımlarından biri olarak kabul edildi. Düz mantık golü atmak tamam gol yemeye çözüm bulabilirsek mucizeyi gerçeğe dönüştürmek çok daha basit olacak. Transfer tahtasının kapalı olması vesilesiyle tarih yazan Vakıfköyün çocuklarını yürekten kutluyorum.
Ali Akman ayrılığının Gerçekleştiğini üzülerek belirtmek istiyorum. Umarım avrupa’da türk futbolunun simgelerinden biri olur. Gitmeyi kafasına koymuş olması mazeret gösterilebilir evet ama severek ayrılmanın tek yolu transferi devre arası gerçekleştirip kulübe gelir getirmesi ve sezon sonuna kadar Bursaspor’da hizmet vermesi karşılığında olabilirdi. Belkide öyle oldu önümüzdeki haftalarda gün yüzüne çıkacaktır.


3 puandan çok daha fazlası

Bursaspor ligin en zor deplasmanından zaferle döndü.

24.01.2021 13:07:00