İBRAHİM USLU

İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bırakan Bursaspor’da seçim heyecanı yaşanıyor. 
Gözlemlediğim kadarıyla hiç bir aday taraftarın içine sinmemiş gibi. Bundan önceki yönetimlerin umut dağıtıp hayal kırıklığı ile final yapmaları büyük etken tabi.

Erkan Kamat özelinde;

Bu hafta sonu yurt dışından anlaştığı futbolcular ve seçim gündemiyle bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurmak istiyorum. 
Sevgili Kamat’ın taraftar, basın ve futbol camiasına, suskunluğunun nedenlerini açıklaması ve ikna etmesi gerekiyor. Yoksa işinin çok zor olduğunu vurgulayalım.

Emin Adanur özelinde;

 Verdiği demeçler neticesinde taraftarı heyecanlandırdığı bir gerçek. Yaşının gençliği, futbol geçmişinin olmaması yine yanlışlara sürüklenirmiyiz endişesini içinde taşıyor yeşil beyaz renklere gönül verenlerin.

Serdar Acarhoroz özelinde;

Adaylar içinde daha seçilmeden ilk fiziki icraat yapan aday olarak dikkat çekiyor. Elektrik borcunu üstlenmesi, anlattığı projeler bunlara örnek gösterilebilir. Fakat Serdar Bey içinde birçok iddia olduğunuda vurgulayalım. Bunları açığa kavuşturmadan aslını ispat etmeden seçim kazanması çok zor gözüküyor.

Adaylardan kısa kısa bahsettik. Özet çıkarmamız gerekirse; hepsinin ortak sorunu, çeşitli sebeplerle güven vermemeleri. Yada ikna edememeleri diyelim.

Bu arada seçime az bir süre kala, kimsenin hayır diyemeceği bir adayın çıkıp başkan olacağı ve diğer adaylarında desteğini alacağına dair teyide muhtaç bir bilgi geldi. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor tabi.

Son olarak acı kaybımız Fikret Engin abimizden bahsetmek istiyorum.

Meslek hayatına Okan Yılmaz’ın Nurettin Uslu’dan ricasıyla İnegöl’de başladı. ilk olarak İnegölspor maçlarında tecrübe kazanmaya başlayan ünlü spiker,ilk maç anlatımını Kanal16’da gerçekleştirmişti. Sonrasında ulusal kanallarda maç anlatmaya başlayan, milli maçların aranan spikeri olan Fikret Engin, hayat dolu enerjisiyle futbol severlerin zihninde yer etmişti. 25 Mayıs’ta şeker komasına girerek yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Fikret Engin ne yazıkki hayatını kaybetti. Bursa ve ulusal spor medyasının başı sağolsun. 

Mekanın cennet olsun Fikret abi..


BURSASPOR GÜNDEMİ

Son dakika bir aday - Mevcut adayların eksiklikleri - Fikret abi

30.05.2021 14:54:00