İBRAHİM USLU

BURSASPOR SAHİPSİZ KALMADI

Spor toto 1. Ligde istediği sonuçları alamayan Bursaspor, sahasında konuk ettiği Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanla tanıştı. 
Maçtan sonraki kenetlenme görüntüleri, transfer tahtası kapalı ve kadrosu yetersiz kabul edilen Bursaspor için, hala bir umudun olduğunu gösterir gibiydi.

Bu sezon ilk defa statta maçı takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, taraftarla, takımla, camiayla bütünleşerek Bursa’ya ve Bursaspor’a yakışan görüntüler sergilediler.

Peki yönetimi bile girdapta olan Bursaspor transfer tahtasını nasıl açtı ?
 
TRANSFER TAHTASININ PERDE ARKASI

Ekip liderinin, istifa edersem; hoca bırakır, oyuncular federasyona şikayet eder, transfer tahtası açılmaz iddiaları, yeşil beyaz sevdalılarının içine kurt düşürürken, şehrin dinamiklerinin Alinur Aktaş önderliğinde birleşmesi, eski efsaneleşmiş futbolcuların biz daha ölmedik dercesine sahiplenmeleri, Tamer Tuna’nın yaşanan süreci şeffaflıkla açıklaması ve birlik çağrısı, arzu edilen kenetlenmenin fitilini ateşledi.

Alinur Aktaş güvendiği ve Bursaspor’a katacaklarından şüphe duymadığı, iş ve futbol adamlarını, harekete geçirerek önce tahtayı açtırdı, Tamer Hoca’nın istediği oyuncuları transfer ettirdi ve sonrasında kimsenin güven problemi yaşamayacağı bir yönetim yapılanmasını işaret ederek, Bursaspor’u sahipsiz bırakmadı.

Transferler yapıldı, ara dönem geçildi. Şimdi kongre süreci için çalışmalar başladı, a-b-c planları kurgulandı. Seçimede az bir süre kaldı..

Kimin başkan olacağını hep birlikte merak ederken;
Bu süreçte Bursaspor’un menfaatini düşünerek çalışan her bir kuruma, her bir bireye ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Türkiye’nin 5. Şampiyonu 
Türkiye’nin 5. Büyüğü Bursaspor’un boynunu bükmediğiniz ve kurtuluş savaşının başlangıç ateşini yaktığınız için.
Bursaspor sahipsiz kalmadı, kalmayacak..


BURSASPOR SAHİPSİZ KALMADI

Spor toto 1. Ligde istediği sonuçları alamayan Bursaspor, sahasında konuk ettiği Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanla tanıştı. Maçtan sonraki kenetlenme görüntüleri, transfer tahtası kapalı ve kadrosu yetersiz kabul edilen Bursaspor için, hala bir umudun olduğunu gösterir gibiydi.

9.02.2022 16:51:00