İBRAHİM USLU

Duraklama sürecini sıkıntısız atlatarak yükselme dönemi olarak tabir ettiğimiz bir sezonun başındayız.
Fotoğrafın vahimliği ortadayken 3 adaylı bir kongre ile seçime gidildi. Nitekim Hayrettin Gülgüler ( Emin Adanur ) başkan seçildi.

Sponsorluklar 
Transfer tahtası 
Taahhüt edilen paralar.. 

Başkan seçilmenin en önemli 3 nedeniydi. Herşey güzel giderken, Türkiye’nin en kaliteli taraftar oluşumlarından biri olan Texasın tepkisi geldi. ADS başkanının bağışladığı para,Türkiye’nin 5. Şampiyon’u ,Türkiye’nin 5. Büyüğü Bursaspor taraftarlarının gururunu incitmişti çünkü. Tepki tartışılır ama bu kötü duyguyu yaşamalarının sorumlusu onlar değildi tabiki. Bu ince çizgiyi rest çekerek “Gelin anahtarları teslim alın” gibi fevri bir hareket ilk yanlıştı belkide.

Müteahhitlik sektöründe yaşadığı sıkıntılar sebebiyle arasının açık olduğu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’la kişisel problemleri olduğu bilinen sayın Adanur; herşey güzel giderken, taraftarın hoşuna gitmeyen bazı davranışlarınız olsa bile Bursaspor sevgisiyle sineye çekip destek vermeye devam eden taraftarımız varken, geçen sezon hiç bir fedakarlıktan kaçmayan takımın kampanyalarına en büyük desteği veren ,yeri geldiğinde personel maaşlarını ödettiğimiz Alinur Aktaş’la kavga etmenin süperlig yürüşüne nasıl bir katkısı olacak, soruyorum size ?

Ayrıca vaat ettiğiniz 40 milyon’un akıbiyetinide merak etmiyor değiliz. 
Gelin bu kavgaya bir son verelim. Özür gerekiyorsa özür dileyelim. Bedel ödenecekse bedel ödeyelim.
Bursaspor’un kaybedecek bir zamanı yok.
Bu taraftarın boynunu bükmeye kimsenin haddide yok hakkıda yok..


BURSASPORUN KAYBEDECEK ZAMANI YOK

Maddi imkansızlıklar gölgesinde ,tedirgin gözlerle başladığımız , trafnsfer tahtasını açamadığımız bir sezonu , altyapının yaktığı ateşle kurtuluş savaşını başlattı Bursaspor.

18.07.2021 16:35:00