İBRAHİM USLU

✅ Volkan Şen
✅ Fatih Tekke’nin transfer talebi
✅ Vakıfköy


Sezonun 3. Haftasında,konuk ligin yeni takımı Eyüpspor. Geç gelen transferlerin ve vaat edilen şampiyonluğun gölgesinde,artık başarıdan başka birşeyi kabul edemeyen  Bursaspor taraftarı…

Baştan sona mahkum oynanan bir futbol, girdiğimiz pozisyon sayısı da 3 yada 4…

Öyle bir görüntü varki sahada sanki ziraat Türkiye kupası maçı.Rakip,süperligin iddialı ekibi Eyüpspor.. O kadar açıktı makas sahada..

Gerçekten kabul edilebilmesi mide ağrılarına sebep oluyor.
Bursaspor 11 Vakıfköy timsahıyla maça çıksa bu kadar pasif bir futbol ortaya koymaz ki geçen yılı referans kabul edersek, koymadıda.

Transferler hazır değilse, beklenti öyle yada böyle nirvana seviyesindeyse, geçen yılın takımını sahaya sürüp, hazır oldukça yenileri oynatırsın;bu şekilde taraftarında tepkisi minimize edilirdi.Bursaspor taraftarı sahada verilen mücadeleyi ve açlığı gördükten sonra yarasına tuz basar güzel günleri beklerdi.

Emirhan’ı ıslıklamayı doğru bulmuyorum. Geçen yıl aldığı sorumlulukla, sahada oynadığı ve oynattığı futbol kalitesiyle, biraz sabredilebilmeyi hakediyor bence.
Ayrıca istatistikleri incelediğimizde Bursaspor’un sahada en başarılı ismi olarak öne çıkıyor. Rakamlar doğru söyler mi orasını bilemem..

Maç sonrası basın toplantısında sevgili Fatih Tekke fazlasıyla üzgün ve de yorgun gözüküyordu.
Bursaya yeni geldiğini ve tatmin edici bir antrenman bile yapamadığını vurgularken,4 transfer talebinin olduğunu açıkladı.
Yapılan 12 transfer artı 4 dediğimizde 16 transfer, eşittir maliyetleri.
“Geçen yılın zaman zaman dünyada ses getiren vakıfköy markasından eksikleri tamamlayamaz mıyız” diye sorduğumda, ligin kalitesinin geçen yıla oranla yükseldiğini ve gençleri henüz tanıma fırsatının olmadığını söyledi..

12+4 transfer ve olası bir başarısızlık Bursaspor’un çok kötü günler geçireceğine işaret,söylemedi demeyin.

Son olarak Bursaspor’un başkan adaylarından Serdar Acarhoroz’un Volkan Şen’le anlaşıp, yöneticilerin onayıyla birlikte transfer olduğunu duyurması camiayı ikiye böldü. Gelsin diyenlerle, gelmemesini savunanlar sosyal medyanın tozunu attırıyor.

34 yaşında, uzun süredir maç temposu olmayan bir Volkan Şen, performansıyla kendini ispat edip nasıl taraftarın gönlüne girecek?O enerji ,vücudundaki aidiyet bileşenlerinde mevcut mu ?


Bu arada yönetime danışmanlık yapan kulüp görevlileri haberi yalanladı.
Ortada bir yalan olduğu gerçek ama kimin söylediğini zaman gösterecek..


HEZİMET DEĞERLENDİRMESİ

Sezonun 3. Haftasında,konuk ligin yeni takımı Eyüpspor. Geç gelen transferlerin ve vaat edilen şampiyonluğun gölgesinde,artık başarıdan başka birşeyi kabul edemeyen Bursaspor taraftarı…

29.08.2021 15:48:00