SADULLAH ORGAN

Zirveye oynayacak bir kadro ile yeni sezonda mücadele etme düşüncesi ile hareket eden Kani Ademoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu iç ve dış transferde çalışmalarına teknik direktör Hasar Erkin Şimşir’in vermiş olduğu rapor doğrultusunda takıma katkı sağlayacağı düşünülen 2 lig takımlarından Kırklareli spor forması ile  geçtiğimiz sezon 37 maçta görev alarak  başarılı bir sezon geçiren  28 yaşındaki stoper mefkiğinde oynayan ve 4 golü bulunann İbrahim Sürgülü’yü transfer ederek  2 yıllık imza attırıldı.


İnegöl spor Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlumuz Mustafa Arıcı, şunları söyledi:“Teknik direktörümüz Hasan Erkin Şimşir’in  verdiği transfer raporları doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarımıza başladık. Bugün ilk dış transferimizi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sezon 37 maçta oynamış ve 4 gol atma başarısı gösteren Kırklareli spor’dan  stoper İbrahim Sürgülü ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Kendisi geçtiğimiz sezon istikrarlı bir performans ortaya koydu. Kırklareli spor forması ile Play-Off oynama başarısı gösterdi. İnşallah aynı başarının daha fazlasını bizde de gösterecek. Bundan şüphemiz yok.

Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”
Kulübün ilk dış transferi olan İbrahim Sürgülü ise “İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerim var. İnşallah bu hedeflerimi İnegölspor’da gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz sezon takımımla Play-Off oynadık. İnşallah bu sezon İnegölspor ile şampiyonluk yaşarız. Anlaşmanın hem kendime hem de İnegölspor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı.
Sadullah ORGAN


İNEGÖL SPOR İLK DIŞ TRANSFERE İMZA ATTIRDI

KIRKLARELİ SPOR’DAN İBRAHİM SÜRGÜLÜ BORDO BEYAZ FORMAYI GİYECEK

Tarih: 26.05.2021 20:14