İBRAHİM USLU

"Maç bitse de gitsek." ruh haliyle herhangibir mücadele örneği sergilemeyen Hacettepespor karşısında dahi, üstünlük sağlamakta ve pozisyon üretmekte zorlanan İnegölspor, bulduğu iki golle üç puanı hanesine yazdırarak, sezon finalini buruk bir mutlulukla gerçekleştirmiş oldu.

Üzülerek belirtmek istiyorum;
İnegölspor takım olamamış, gruplaşmaları önleyememiş.
Bir pozisyonda isyan eden takımın etkili oyuncusu Ali AYDEMİR “bile bile atmıyor” diye bağırması kötü bir fotoğraftı.
Daha acısı; haklıydı.

İşinden, gücünden, gönlünden arttırarak bu kulübü idare etmeye yönelen yönetici abilerimiz, kardeşlerimiz umarım gereken dersleri çıkartmışlardır. İnegölspor hedef takımıdır ve taraftarı maksimum 1 yıl mali disiplinle uyuşturabiliriz.

Bu sezon bize gösterdiki;
Transferler için kulübün yada hocanın oyuncu havuzunu iyi analiz edip, maliyetleri iyi hesaplayıp nokta atışı işler yapılmalı.
Alacağımız futbolcuların sadece saha karakteri değil sosyal hayatıda irdelenmeli, uyumuna bakılmalı ki, sonrasında ligin en iyi oyuncusunu aldık neden oynamıyorun arkasına sığınılmamalı.

Bu arada tribünde TFF 1.ligin yıldız ismi Mehmet Akyüz’ü gören taraftarlar gelecek sezon için heyecanlandı. Edindiğim istihbarat neticesi; ziyaret sebebinin Erdi Can Şehit'in daveti olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda Mehmet Akyüz'ün İnegöl'den evli olduğunu da belirterek konuyu açıklığa kavuşturmuş olalım.

Son olarak kabus sezonunu ligde kalarak tamamlayan bordo beyazlıların önümüzdeki yıl iddialı kadro kurup şampiyonluğu kovalayacağını belirterek sizlere veda edeyim..
( 5-6 futbolcu dışında takımın komple değişmesi benim için sürpriz olmaz. )


İNEGÖL’DE KABUS BİTTİ

Sezona kötü başlayıp ligin dibinden kurtulmaya çalışan İnegölspor, 6 takımın düşme korkusu yaşadığı son hafta maçında, sahasında küme düşmesi kesinleşen Hacettepespor’u ağırladı.

Tarih: 09.05.2021 16:09