Mehmet Hanefi YILDIRIM

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri için 14 Mayıs 2023 tarihi nerede ise kesinlik kazanmışken. Milletvekilliğine aday adayı olmak isteyenler de, aylardan beri yaptıkları kulis faaliyetlerini yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya, isimleri dillendirmeye başladılar.

Bu duruma göre de Milletvekili borsası açılmış oldu.

 

Geçtiğimiz gün Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAİDEF)  erken kalkan yol alır düşüncesinden hareketle, kendi aralarında takip edecekleri stratejiyi belirlemek üzere toplantı yaptı. 

Toplantının amacının; yaklaşan seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk tek ses olarak hareket etme ve mutlaka bir aday üzerinde karar kılınarak, Bursa ya hizmet yolunda yarışa, toplumumuzu temsilen birinin katılmasını sağlamak olduğuna vurgu yapıldı.

Geçmişte birçok derneğin yapmış oldukları hataları yapmayacaklarının, her ne kadar hemşeri dernekleri federasyonu olsak ta, Bursa da yaşamımızı sürdürmekten onur duyduklarını ve Bursa da yaşayan herkesi, herkesimi kucaklamayı ilke edindiklerini, kararlılıkla sürdüreceklerinin altını çizdiler.

Yapılan istişareler sonucu toplantıya katılanlar, KAİDEF başkanı ve iş adamı İrfan Koç’ un AK Parti’den aday adayı olması konusunda ortak karara vardıklarını, her şart ve zeminde Koç la birlikte hareket edeceklerini açıkladılar.

Bu açıklama sonunda kürsüye gelen Başkan İrfan Koç, “yapılan istişare sonunda isminin ön plana çıkmış olmasından dolayı mutlu olduğunu, her zaman olduğu gibi bundan böyle de hız kesmeden hemşerileri ve Bursa için çalışmalarına devam edeceğini” ifade ederken, “Bursa’da bizde varız” dedi.

Bu açıklamaya göre de, Bursa’da milletvekili borsası da açılmış oldu.


MİLLETVEKİLİ BORSASI AÇILDI

Milletvekilliğine aday adayı olmak isteyenler, aylardan beri yaptıkları kulis faaliyetlerini yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya, isimleri dillendirmeye başladılar.

28.01.2023 16:58:00