İBRAHİM USLU

Bursaspor play-off rüyasından uyanmamak  için mutlaka puan alması gereken maçta,  tecrübeli kadrosuyla ligin kaliteli takımlarından biri olarak kabul edilen Tuzlaspor karşısında 1 puana razı oldu. Razı oldu diyorum çünkü 3 tane yüzde yüzlük pozisyonu değerlendiremedik. 1 puanı kayıp olarak tanımlamamıza sebep 
batuhan’ın 90+3’ te karşı karşıya kaçırdığı pozisyon.

Bu arada Tuzlaspor’un ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünde rakibin bariz şekilde geriden geldiği görülüyor. Karar lehimizide olsa böyle hataların olmamasını diliyoruz. Ne bize nede rakibe.

Bir parantezde Ataberk’e açmak gerekiyor. Yaptığı kurtarışlarla rakibin kaliteli ayaklarını karamsarlığa sürükleyen, çatal diye tabir ettiğimiz bölgeden imkansıza uzanan , çıkardığı toplarda reflekslerini ayaklarında taçlarından bir Ataberk. Maçın yıldızı ilan etsek aksi iddia edilmez herhalde . Ne yapıp etmeli Ataberk’in sözleşmesi uzatımalı. Sosyal medyanında gündeminde olan konuyu mutlu sonla tamamlayarak ikinci bir Ali Akman kaosunun yaşanmamasını diliyorum.

 Sakat, cezalı ve covid-19 derken zaten kısıtlı olan kadro altyapıdan amatör lisanslı oyunculara A takım kapısını açtı. Bu sebeple kötü sonuçlar bekleyen otoritelere en azından oyun kalitesiyle cevap verildi diye düşünüyorum. 

Haftaya Balıkesir deplasmanından 3 puan almamız dahilinde play-off’un en ciddi adaylarından biri olacağımız aşikar.  Burak Altıparmak ve Emirhan olmassa olmazımız.
Umarım en kısa sürede eksiklerimiz aramıza döner ve bu rüyadan süperlig’de uyanırız.


Rüyadan Süper Lig’de uyanalım

Bursaspor play-off rüyasından uyanmamak  için mutlaka puan alması gereken maçta, 

15.02.2021 23:54:00