İBRAHİM USLU

Haftalardır kazanamıyoruz. Rakip düşmemek için direnen Akhisarspor. Kazanırsak play-off konuşacağız kaybedersek hedefsiz kalacağız.
İlk düdükten itibaren mücadelesiyle izleyenlere umut dağıtan Bursaspor topu ayağında tutan, pozisyon arayan, fakat bir türlü organize olup sonuca gidemeyen bir görüntüyle mücadele ederken hakemin aleyhimize çok basit çaldığı penaltılar sonucunda 2-0 yenik duruma düştü. 
Maçta elle tutulur bir pozisyonu olmayan Akhisar hakemin yardımıyla bir penaltı daha kazandı. İçimden bir ses  ‘kırılma anı yükleniyor’ vari şeyler söylüyordu nitekim Ataberk’in refleksinde kendine geldi Bursaspor. 
 
İkinci yarıya 4 oyuncu değişikliği ile başlayan Mustafa Er,hatasından dönerken geri dönüşün fitilini ateşliyordu. Haftalardır yerden yere vurduğumuz Özer, etkili oyununu attığı muhteşem golle süslerken,kalan 10 dakikada Bursaspor puan vadediyordu. Amatör lisansıyla çıktığı maçta muhteşem bir uzun top atan Taha’nın pasını asiste çeviriyordu Burak Kapacak. 3-2.
Son bölümlerde etkili çalımlarıyla rakibi rencide eden Çağatay’dan da çok daha fazlasını bekliyoruz. 
Emeğinize sağlık Vakıfköy’ün çocukları. Geri dönüşlerinizin hastasıyız.

Haftaya pazar günü Boluspor deplasmanı için moral bulan Bursaspor rakiplerinin sürekli birbiriyle oynadığı haftaları iyi değerlendirip play-off hattında kendini bulması lazım. Artık maçlar 3 değil adeta 9 puan değerinde.

Bu arada
TFF’nin maça İzmir bölgesinden hakem ataması gerçekten irdelenmesi gereken bir konu. Ben yıllardır bu kadar taraflı ve de kötü yönetim görmedim. Yazıktır, günahtır. Bırakın da sadece rakibimizle mücadele edelim. Para yok imkan yok tecrübe yok tamamda bizim kim olduğumuzu unutmuş gibisiniz. 
Selam 
Biz Türkiye’nin 5. Şampiyon’u Bursaspor


Türkiye’nin 5.şampiyonu Bursaspor

Haftalardır kazanamıyoruz. Rakip düşmemek için direnen Akhisarspor. Kazanırsak play-off konuşacağız kaybedersek hedefsiz kalacağız.

28.02.2021 22:52:00