Abdulvasih Duran

Bu fotoğrafları görünce aklıma Temel 'in şu fıkrası geldi:
Temel bir gün yoldan geçerken sokaktaki bir grubun çatıdaki bir adamı indirmeye çalıştıklarını ama bir türlü indiremediklerini görmüş.
Bunun üzerine hemen müdahale ederek "Durun" demiş " ben biliyorum indirmeyi" diyerek bir ip istemiş.İpi çatıya atarak adama beline bağlamasını istemiş ve hep beraber çekmişler.Tabii ki damda ki adam büyük bir hızla yere düşmüş ve ağır yaralanmış.
Temel şaşkın bir şekilde kalabalığa bakarak " Yahu geçenler de kuyuda ki adamı böyle çektiler ama adam kurtuldu".
Zatı Sungur Temel ' in fotoğrafları da böyledir.
- 1974 te müslümanlar kuyudaydı,eziliyordu.Erbakan hoca bir çok imkan sağladı. Başka alternatif yoktu .O günleri yaşayanlar bilirler Erbakan hoca adeta Ecevit kadar etkiliydi.Kıbrıs Barış Harekatı,İmam Hatiplilerin üniversiteye girme hakkı kazanması,İmamlara kadro verilmesi,ağır sanayi v.b.hizmetler o dönemde gerçeklesti.
- Şimdi ise müslümanlar zirvededir.Zatı Sungur hangi ilave haklar getirecek.Kaldı ki 7 li masada pasiflikten başka neyini gördük.(Ortakları İstanbul sözleşmesini savunurken,İzmir belediye başkanı Vahdettin'e hain derken,Diyanetin 4-6 yaş Kur' an' kursuna çağ dışı denirken v.b.konular için itiraz sesini duydunuz mu?)
Maalesef Temel, İ.P. bağlayarak Tepedeki adamı indirmeye çalışıyor.
UNUTMAYIN: Göle düşen her damla göl olur.
Çöle düşen her damla çöl olur.(Yanlış yere giden oylar yok olur).


ZATI SUNGUR

Zatı Sungur internet sayfasına 1974 'deki Erbakan - Ecevit resmini,altına da kendisiyle Mücahit Kılıçdaroğlu'nun!!! fotoğrafını koymuş.Galiba yaptığını meşrulaştırmak içindır.

25.03.2023 13:06:00