Tarih: 12.02.2024 14:56

İnegöl'de yeni dönem hazırlıkları

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, 2024-2029 yıllarını kapsayacak yeni dönem için beyanname hazırlıklarına başladı. Taban, bu kapsamda İnegöl'de yaşayan tüm vatandaşlardan öneri ve proje beklediklerini söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana ortak akıl ve istişare kültürüyle yönetim anlayışından taviz vermeyen Taban, yeni dönem için de aynı düsturla çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı. Taban, "İnegöl'ü iyi biliyoruz. Eksiklerimizin de farkındayız. Bu doğrultuda yeni döneme dair beyanname çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da bu beyannameye katkıda bulunmasını istiyoruz" dedi.

İnegöl'de Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı

Taban, vatandaşların İnegöl'de bu da olmalı dedikleri her türlü öneri ve projeyi kendileriyle paylaşmalarını istedi. Taban, "Talep, öneri ve şehrin ihtiyaçları noktasında yapacakları yönlendirmeleri vatandaşlarımız öncelikle 0530 136 40 00 nolu WhatsApp hattımız olmak üzere; sosyal medya hesaplarımız ve 153 Çözüm Merkezimiz gibi tüm iletişim kanallarından bizlere iletebilirler. Gelin şehrimizi birlikte inşa edelim" diye konuştu.

Alper Taban'ın başkanlığındaki İnegöl Belediyesi, yeni dönem için hummalı bir çalışma yürütüyor. Beyanname hazırlıklarının yanı sıra, şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni projeler de üzerinde çalışılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —