Sultangazili güreşçi dünya 3.’sü oldu

Sultangazili güreşçi dünya 3.’sü oldu

GÜNDEM 13.04.2025 11:44:43 0
Sultangazili güreşçi dünya 3.’sü oldu
Sırbistan’ın Zlatibor kentinde düzenlenen ISF Dünya Okullar Arası Serbest Güreş Şampiyonası’nda yarışan Arif Bulut, dünya 3.’sü olmayı başardı. Sultangazi’ye büyük gurur yaştan genç sporcu, milli takım kampına davet edildi.
Sultangazi’de sporcuların art arda aldığı başarılara yenisi eklendi. Sırbistan’ın Zlatibor kentinde düzenlenen ISF Dünya Okullar Arası Serbest Güreş Şampiyonası’nda yarışan Sultangazili sporcu Arif Bulut, rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarı elde etti. Yaklaşık 3 bin sporcunun katıldığı yarışmada dünya 3.sü olmayı başaran Arif Bulut, tüm Türkiye’ye büyük gurur yaşattı. Böylece Sultangazi, yurtdışında da adını sık sık duyurmayı başardı. Arif Bulut, U17 Uluslararası Zafer Turnuvası milli takım hazırlık kampına davet edildi. Sırbistan’da dereceye giren Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Emin Uzun da milli takım hazırlık kampına gitmeye hak kazandı.
"Sporda hedef yüksek"
Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Sporda her geçen gün daha ilerlemek, güzel başarılara imza atmak bizlere daha güzel işler yapmamız için motive kaynağı oluyor. Sporcularımızın art arda aldığı başarılar bize ve tüm Sultangazi’ye büyük gurur yaşatıyor. Hep söylemiştik, tekrar söylüyorum; ilçemizden geleceğin yıldız sporcuları çıkacak diye. Biz buna yürekten inanıyoruz. İlçemizi en iyi şekilde tanıtan sporcularımız, şimdi ülkelerini en iyi şekilde tanıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Genç sporcumuzu aldığı başarısından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Okan Buruk, Süper Lig’de 3. kez ’dalya’ dedi

Roland Sallai, bu sezon 6. golünü attı

Galatasaray galibiyet serisini 5’e çıkardı

Edremit’te aracın içinde sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Liverpool, Premier Lig’de şampiyonluğunu ilan etti

Bursa Amatör maçında skandal

Özgür Özel: "İmamoğlu’nun bütün programlarına bakın, o çanta jammer çantası"

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 0 - Galatasaray: 1 (İlk yarı)

Maltepe’de petshop görünümlü depoda 100 kilo uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da 8 ilçede eş zamanlı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Galatasaray’da 3 değişiklik

İsmet Taşdemir: "İstenmediğimi hissedersem kalmam"

Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 0 - Galatasaray: 0 (Maç devam ediyor)

Yalçın Koşukavak: "Galibiyete seviniyorum ama birkaç maç daha var"

Sakaryaspor-Erzurumspor maçının ardından

Bandırmaspor - Esenler Erokspor maçının ardından

Papa Franciscus için St. Antuan Kilisesi’nde lokma dağıtıldı

TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 2 - Menemen FK: 0

KİHMED’de Aydın Fidan dönemi

Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor: 1 - Erzurumspor FK: 0

AK Parti İstanbul’dan dijital medya hamlesi

Trendyol 1. Lig: İstanbulspor: 5 - Pendikspor: 2

Büyükçekmece’de 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada 3 gözaltı

Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 1 - Esenler Erokspor: 0

Burhaniye Ören’de askıda dondurma uygulaması başlıyor

Trendyol 1. Lig: Kocaelispor: 3 - Boluspor: 4

Burhaniye’ de Yörük Heybeleri turistik eşya oldu

Marmara’da şiddetli poyraz etkili oluyor

TFF 2. Lig: Belediye Derincespor: 2 - Giresunspor: 1

Geleneksel köy hayrında binlerce kişi buluştu

Yükleniyor